PARTYINFO

 

AMETHYST CLUB NIGHT

Datum konání:
26.01.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Oldrich Sic jr. (pantheon lounge/musik justiz, de), Andreas Rauscher (departures events, de), Vik, Leonov Bronski
Popis:
start 20:00
 
 
Amethyst Club Night v Perpetuu s hosty z Německa
 
 
Zjistili jste, že se v poslední době ve vašem MP3 přehrávači střídají hlavně nejnovější sety DJs jako Sven Väth, Steve Bug, DJ T, Booka Shade, Ellen Allien nebo Ricardo Villalobos? Že vaším nejzbožnějším přáním je podívat se alespoň jednou do klubů jako Cocoon nebo Watergate? Jinými slovy - stala se německá minimal a electro scéna vaší (téměř) jedinou vášní? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu: tento pátek připravil klub Perpetuum pro podobně postižené jedince jedinečnou příležitost, jak zažít atmosféru německé klubové noci na vlastní kůži a zároveň ušetřit za cestu a pro nás nekřesťansky vysoké vstupné v Eurech, o cenách drinků ani nemluvě!

To vše díky znamenitému nápadu znojemského rodáka Oldřicha Sice, dlouhodobě žijícího v Německu, kde organizuje úspěšné párty, kterých je navíc i residentem. Oli, jak mu v jeho nové domovině říkají, totiž společně s DJským kolegou Andreasem Rauscherem naplnili autobus svými přáteli a příznivci a přijedou zapařit do Perpetua! Jako support zahraje resident klubu Vik a brněnští DJové Shala a Leonov Bronski.

Oldrich Sic

Oldrich Sic se za gramofony poprvé postavil ve svém rodném Znojmě v roce 1997 jako DJ Rastahead, jak ho podle jeho dredů pojmenovala místní DJská legenda Fun G. Během následujících let si v klubu Zona zahrál s kompletní českou DJskou špičkou jako Loutka, Josef Sedloň, Tráva, Lumiere, Airto a Braun. V roce 2001 se přestěhoval do německého Augsburgu a po nesnadných začátcích začal s přáteli organizovat párty a hrát jako resident několika místních klubů. Po docela dlouhé rezidentuře v Cafe Max a Pow Wow Coffe se propracoval až na nejlepší elektronický večer v klubu Pantheon. Tehdy si ostříhal dredy a vrátil se ke svému občanskému jménu, pod nímž vystupuje dodnes. V Pantheonu se stal rezidentem a postupně se profiloval směrem k tech-house, electru a minimalu. Od majitele klubu dokonce dostal vlastní home studio a tak dnes začal produkcí vlastní tvorby, jeho první deska by měla jít do distribuce v první polovině roku 2007. Postupně se vypracoval na jednoho z nejpopulárnějších místních klubových DJs současnosti, podle vlastních slov dnes hraje electrogroove, minimal house-techno, a to všechno hodně „deep“.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016