PARTYINFO

 

SUPERFLY JAM

Datum konání:
05.01.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Babe LN, Philip TBC (shadowbox.cz), Suki, Pixie, Beast 67, Rido, 2k (shadowbox.cz), Marihai, C.N.B, Freakox, Cyrax
Popis:
vstup zdarma do 22:00, poté 80 czk
Line-up:
20:00 – 22:00 Beast 67 + 2K
22:00 – 23:30 Rido + Marihai
23:30 – 00:30 Philip TBC
00:30 – 01:30 Babe LN
01:30 – 03:00 Suki + Pixie
03:00 – 04:30 C.N.B + Cyrax
04:30 - ??:?? Freakox

 
 
Poslední info k páteční dnb akci Superfly Jam
Superfly Jam: drumandbassový mejdan zadarmo

Nový rok se blíží a s ním i třetí díl noci Superfly Jam, pořádané v žižkovském klubu Matrix (Koněvova 13, Praha 3). Na tomto díle vystoupí více jak 11 umělců, kteří svým zaměřením obsáhnou všechny styly drumandbassu, a my doufáme, že uspokojí naprostou většinu návštěvníků. O co teda vlastně jde? Kdo tam bude hrát? Čtěte dále..

Díky organizátorům Drumandbass.cz a podpory Growshop.cz vám můžeme nabídnout spoustu muziky za málo peněz. Jsme velice rádi, že všichni oslovení pozvání přijali, a my vám tak můžeme poskytnout náš český line-up číslo 1. Těžko zde mluvit o hlavních headlinerech, protože každý účinkující se zaměřuje na trochu jiný styl a v něm je podle nás výtečný.

Pro někoho dlouholetá kvalitní DJane, pro nás královna českého drumandbassu - Babe LN vás vždy dokáže přivézt na její vlnu, zábava zaručena! Pokud byste chtěli slyšet/vidět set plný scratchů, efektů a DJských dovedností, rozhodně si nenechte ujít Philipa TBC, stojí to za to! Přáli byste si něco rozlámanějšího, tvrdšího? Co takhle poslechnout si jednoho z nejznámějších českých producentů DJe Rida, kterému v únoru vychází na zahraničním labelu Defcom track s názvem Strangers, v back2back setu s dalším neméně známým producentem Marihaiem? Všechny milovníky soundsystému Tele2beatz rozhodně potěší, že bude zastoupen hned dvěma zástupci, a to panem promotérem největších dnb akcí,  všestranným DJem Sukim, a technicky hodně vypilovaným DJem Pixiem. Vede u vás neurofunk? Určitě nezmeškejte DJe C.N.B. Holdujete-li drumandbassu dřívějších dob, vyhledejte na line-upu jméno Cyrax, který má pro vás připraveno spoustu Stratusů a Kemalů. No a abychom se dostali na začátek, tam si můžete vychutnat vystoupení zástupců dvou nejznámějších dnb info serverů v back2back setu – Dje 2K vs. Beast 67. Pevně věříme, že vás dobře naladí!

Jako třešničku na dortu jsme si nechali ranní happy-hardcore vystoupení DJe Freakoxe!

Co vás ale 5. ledna 2007 bude asi nejvíc zajímat, je výše vstupného.. Pokud se dostanete do Matrixu do 22:00 hodin,  pustíme vás tam ZDARMA! Neuvěřitelné?

Vzhledem k minulému dílu, kdy bylo v Matrixu téměř 700 lidí, bude tento rok v případě velkého množství návštěvníků KAPACITA OMEZENA!

Těšíme se na Vás!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016