PARTYINFO

 

SELECTRO

Datum konání:
06.01.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Bon Finix, Scarcoke, Wega & Kim Pixa aka Weki, Si Sly Antroscarcoke, Lazyphunk
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
Line-up:
22:00 - 23:30 Si „Sly“ Antro
23:30 – 01:30 Wega & Kim Pixa aka WeKi
01:30 – 03:30 Bon Finix
03:30 – 05:00 Scarcoke
 
 
WeKi hosty sobotní akce SElectro v Mecce

Po několika úspěšných SElectro vystoupeních v klubu Mecca v rámci druhé stage (na Meccamix a Ministry of Sound) a po velmi povedené party Vibe vs SElectro v listopadu se SElectro přidává do programu Meccy jako samostatná party. A to hned na první sobotu nového roku.

SElectro v Mecce bude extrémně žhavá noc plná neřestí a vzrušujících zvuků. Na dvou stageích nabídne to nejlepší z nové vlny klubové muziky, ale také vás provede po celé historii taneční hudby, ve které uslyšíte vaše oblíbené taneční hity.

Na hlavní stagei vystoupí SElectro residenti Bon Finix a Scarcoke, kteří hudebně nabídnou to, co je na SElectro parties zvykem: pořádnou dávku electra a progressive.

Speciálními hosty večera bude electro duo Wega & Kim Pixa aka WeKi, kteří se na scéně pohybují už nějaký ten pátek. Již čtvrtým rokem na pražském houseboatu U Bukanýra baví návštěvníky na své úspěšné noci "La Pascos Dream". Jejich vystoupení jste mohli ochutnat na letošních festivalech Sázava Fest a Cosmic Trip, nebo na nedávné party Prague Hell spolu s DJem Hellem.

Zahřívačem večera bude Angličan žijící v Praze Si "Sly" Antro, který vás naladí na tu správnou vlnu s jeho setem plným "špinavého" houseu.

Druhá lounge-stage bude postavena na starších peckách, které vás rozhodně nenechají jen tak sedět. Od DJe Lazyphunka očekávejte ty nejlepší houseové klasiky a spousta, spousta funku.

Dveře se otvírají ve 22h. Vstupné je za 150,- Kč. Slevové SElectro karty jsou k dostání od členů SElectra. Elektrujte se v novém roce !!!! :)

Více informací:
www.myspace.com/SElectro
www.mecca.cz


SElectro kalendář:
19.01.  Room 2: SElectro @ Meccamix
27.01.  SElectro @ Vertigo
23.02.  Room 2: SElectro @ Meccamix
03.03.  Vibe Vs SElectro – Round 2 @ Mecca

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016