PARTYINFO

 

MACHINE FUNCK

Datum konání:
05.01.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Zero
DJs:
Matoa, Abu , Nailer
 
 
Machine Funck zítra v Zero Baru

První 2007 víkendový mejdan v ZERO baru proběhne pod taktovkou gangsterské trojice Matoa & Nailer & Abu. Zmíněná squadra společně kolaboruje zejména jako součást užšího velení militantního hnutí SoundHeadQuarters, pod jehož vedením probíhají akce s cílem představit publiku čerstvé alternativní taneční i poslechové směry.

Matoa s Nailerem jsou hlavními motory taneční smrště jménem London Underground, která prezentuje underground garage a dubstep rytmy ve spojení djského setu, jedinečného scratchování a živých nástrojů. S Abuem pak Nailer formuje elektricko eklektické duo Machine Funck, které s divokou hravostí a špetkou poslušných mašinek vytváří zvukové koláže nejen ve stylech electrofunk, breaks, minimal & techno.

V Dušní ulici, pouhých dvě stě kroků od Staroměstského náměstí, vás obklopí elegantní design příjemného Zero baru a vaše smysly si podrobí chutě sto dvaceti míchaných drinků v čele s koktejlem hudebním.

Jako hlavní zbraně si zmíněná trojka pro tentokrát zvolila electro, breaks & dubstep, zbytek si šetří jako překvapení. Přestože si svými zvukovými nálety podmanila nejeden klub, fesťáček či dobrý mejdan, nebojte se nic! Jedná se totiž o tzv. "hodné gangstery", přijďte se sami přesvědčit první víkendovou noc nového roku.

http://www.myspace.com/zeroprague
http://www.machinefunck.info
http://www.djmatoa.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016