PARTYINFO

 

ATOMIC NIGHT 2

Datum konání:
27.01.2007 - sobota
Místo konání:
Kunštát - Discotheque
DJs:
TyPhone, Masser, Reyko, Voodoo Piet, Cruz & Nita, Dave Traxx, Carlos
Info:
http://www.discokunstat.cz
david.tejkal@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 70 czk
 
 
Koncem ledna proběhne v Kunštátě Atomic night

Atomová noc je opět zde, a to v plné síle. Opět se budeme ubírat v rytmech hard techna, progressivu a trance music. První návštěvníky rozehřeje Dj Carlos ve svém energickém trance setu. Atmosféru bude zhušťovat okresní Dj TyPhone, který se vám nejednou mohl předvést v 7.Nebi nebo na Apokalypse Gold Edition a dalších výjimečných akcích. Ze zástupců techno music bych jmenoval borce z freefallu: Voodoo Piet a Reyko, kteří se postarají o průběh dobře rozjeté akce.

O tvrdší zábavu v hard rytmech se vám postará brněnský řezník Dj Masser, který vás mnohokrát mohl přesvědčit o svých kvalitách jak v klubech, tak na velkých techno akcích, jako byly např. Imperium, … Zběsile rozjetá noc se nezpomalí ani při vystoupení jednoho z pořadatelů a tím i residenta Dave Traxxe. A zaručeně vás dostanou kluci z webu technodrome.webz.cz, Djs Cruz & Nita, kteří si to budou uhánět na 155 bpm.
Doufáme že ani tentokrát nás nenecháte bez suprové atmosféry a půjdete si to společně s námi užít.

Samozřejmě nechceme dělat obyčejnou klubovku, proto vás čeká nejedna specialita: posílený světelný park, green laser, posílený zvuk, dekorace, videoprojekce, gogo performace, kamikadze za 40kč + vodka gratis, pro prvních 100 partypeople svítící náramek zdarma.

Na posílení vás čeká 2*bar pod vedením personálu disca.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016