PARTYINFO

 

NAROZENINY RÁDIA WAVE

Datum konání:
12.01.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Boris Carloff, Abdul 52, Omar, Hoffee, Alex Fish, Tall, Blue, Martin Mikuláš, Maceo, Tadeáš, Rhytmick
Live:
Gipsy.cz, Nierika, Khoiba, Landmine Spring, Please the Trees, The Bridge, Lealoo
Popis:
start 19:00, vstup 150/180 czk
 
 
Radio Wave slaví narozeniny
Příští pátek se v klubu Abaton uskuteční oslava jednoho roku existence Radia Wave. Večer bude vyplňen živými koncerty i djskými sety - vystoupí například Khoiba, Nierika, Hofee, Tall, Blue a další.
 

První narozeniny oslaví 12. ledna 2007 od 19:30 hodin v pražském klubu Abaton Český rozhlas 4 – Radio Wave . Za necelý rok existence stanice přesáhla laťku 50.000 týdenních posluchačů a vybudovala si tak pevnou pozici v regionálním éteru. Vícežánrový mix, který denně nabízí vlna 100,7 FM, se proto objeví i na třech pódiích klubu Abaton.

Slavit se bude napříč hudebním spektrem. "Všichni interpreti, kteří přijdou rádiu popřát, mají své pevné místo v playlistu stanice", říká hudební dramaturg ČRo 4 – Radio Wave Tomáš Turek. Domácí hudba podle jeho slov není jenom Divokej Bill a Kabát. Radio Wave se proto už rok snaží dát prostor všem kvalitním interpretům.

V klubu Abaton na návštěvníky čeká kvalitní český hip hop v podání Gipsy.cz, divoké i zasněné kytarovky jakými jsou Nierika, Khoiba a Landmine Spring. Další pódia obsadí funk a pohodový chillout z gramofonů DJs Radia Wave. Kromě těchto zkušených interpretů chce Radio Wave představit i zatím nepříliš známé, ale o to zajímavější projekty jako jsou Please the Trees - kapela nominovaná stanicí na Eurosonic Awards 2007, The Bridge – objev slovenské rockové scény nebo Lealoo - první vítěz projektu Radia Wave na podporu začínajících kapel Startér.

"Těšit se můžete i na mistrovský a sexy breakdance a možná přijde i překvapení!" připomíná ředitel ČRo 4 – Radio Wave Ladislav Lindner-Kylar. Party začíná v 19:30 a slavit se bude celou noc. Vstupné za nadupaný line-up je více než lidové – 150 Kč v předprodeji sítě Ticketstream a 180 Kč na místě. Výtěžek z akce bude věnován na konto projektu na záchranu goril ve volné přírodě – www.odhaleni.cz, který probíhá v režii sesterské digitální stanice ČRo Leonardo.

Partnery narozenin jsou TV Óčko, Atlas ICQ, deník Metro, hudební server Freemusic.cz a společnost EasyJet.com.

Vstupenky v síti Ticketstream včetně všech hypermarketů Globus a cestovních kanceláří Čedok a Firo Tour, www.ticketstream.cz, tel. 224 263 049, e-mail: ticket@ticketicketstream.cz.
Na tuto akci můžete zakoupit e-tickets, které si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova. Vstupenky rovněž zakoupíte v sídle ČRo 4 - Radio Wave (Jeseniova 36, Praha 3, tel: 22 155 2342).


Popřát stanici přijdou:
Gipsy.cz - česká hip hopová hvězda
Khoiba – atmosférický pop plný melancholie i pozitivních emocí
Nierika – originální kytarovka, která si neláme hlavu s křížením stylů
Please the Trees - kapela nominovaná Radiem Wave na Eurosonic Awards 2007
Lealoo - první vítěz projektu Radia Wave na podporu začínajících kapel – pořadu Startér
The Bridge – objev slovenské rockové scény
Landmine Spring – energická česká emo kytarovka
Defeat – špičková dívčí breakdancová skupina
Beat Brothers Squad - vítězové všech breakdance kategorií roku 2005 a vítězové Battle of the Year 2006
DJs Radia Wave – Boris Carloff, Abdul 52, Omar, Hoffee, Alex Fish, Tall, Blue, Martin Mikuláš, Maceo, Tadeáš a Rhytmick.


Český rozhlas 4 – Radio Wave je nejmladší stanice Českého rozhlasu určená především mladé generaci v regionu Praha a střední Čechy. Na frekvenci 100,7 FM vysíláme od 13. ledna 2006. Náš playlist tvoří především hip-hop, kytary, r`n`b, elektronická hudba, kvalitní pop a česká alternativní scéna. Mimo jiné informujeme o alternativních a adrenalinových sportech, jako je např. skate či snowboarding. Tým reportérů, zprávařů a moderátorů pravidelně přináší výběr aktuálních zpráv o nejlepších koncertech, mejdanech, filmech a hudebních novinkách.
Více informací naleznete na www.wave.cz.

 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016