PARTYINFO

 

NAROZENINY VERTIGO - LANGUAGE OF TRANCE

Datum konání:
20.01.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Laydee Jane, DejFF, Matamar, Petr Holman
Popis:
vstup zdarma
 
 
Klub Vertigo oslaví první narozeniny akcí Language of Trance

Již tuto sobotu (20.1.07) vypukne v pražském klubu Vertigo oslava ve velkém stylu! A co že se bude dít? Čeká na vás 4. díl pravidelné residentní noci kterou pořádají djové Mark Airman a Mata C z projektu Matamar Language of Trance – a tentokrát ve speciálním narozeninovém vydání – klub Vertigo totiž slaví již rok své existence.

A kdo že přijde Vertigu Poblahopřát? Těšit se můžete na opravdu speciálního hosta - jako dárek pro vás jsme pozvali velmi oblíbenou a úspěšnou Djku – Laydee Jane, kterou není potřeba dlouze představovat -  podle žebříčku The Dj List patří Laydee Jane v roce 2005 mezi 70 nejoblíbenějších djů světa a v tranceu dokonce do první třicítky!

Dalším z gratulantů bude velmi uznávaný dj patřící mezi českou tranceovou špičku – a to Petr Holman, který vám zajisté nadělí velmi kvalitní hudební dáreček v podobě jeho dynamického a propracovaného setu a připraví tak půdu pro hlavní hvězdu večera.

Popřát přijde i resident klubu Vertigo – Dejff a samozřejmě nebudou chybět představitelé této noci – djové Mark Airman a Mata C za Matamar, kteří vás dostanou do varu svým rozmanitým a nekompromisním stylem který vychází částečně z kombinace elektra, progressivu a tranceu. Pokud jste ještě nenavštívili jejich nové stránky – tak rozhodně mrkněte na www.matamar.com a zjistíte co si na vás tato nadějná dvojka přichystala.

A to není všechno, k narozeninám patří samozřejmě i dobré jídlo a pití a to ani u nás nebude chybět – těšit se můžete na šampaňské a občerstvení a to zdarma – stejně tak jako vstupné na tuto akci které se neplatí!

Více info o akci:
www.languageoftrance.com
www.myspace.com/languageoftrance
www.vertigo-club.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016