PARTYINFO

 

E-MOTION

Datum konání:
12.01.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Martin Roth (de), Mike Foyle (uk), Eddie Sender, Michael C, Stepan Bruck aka Stjopa, Martin Frank, DiGa, Shala, Martin Pago, Click Joe, Misha.N
 
 
Na E-motion v Brně se představí Martin Roth a Mike Foyle

Ne nadarmo se říká, že v nejlepším je třeba přestat. Stalo se tomu tak i u párty Sound of Ibiza, která ohlásila konec po posledním dílu s holandskou superstar Menno de Jongem.

Ale konec to není ledajaký. Po velkých ohlasech po minulé Ibize, zklamáních na diskusních fórech a po prosáknutí informací o konci této úspěšné série akcí se zrodila nová párty volně navazující na nejlepší klubovou tranceovou akci minulého roku v České Republice, dle hodnocení Dance Awards.

Ano jak sám název této párty napovídá, půjde opět o trance a o emoce a to ne o ledajaké.
Na úvodní díl přijali pozvání 2 světoví extra DJové a producenti. První z nich Martin Roth z Německa patřící pod ochranná křídla labelu Vandit, kterému šéfuje Paul van Dyk. Druhým z nich je neméně známý Mike Foyle z Anglie, patřící pod stáj holandské superhvězdy Armina van Buurena. Kdo stále ještě váhá zda přijít, může se podívat na oficiální stránky obou DJs. Martin Roth po akci E-Motion míří na 3týdenní turné po Austrálii. A i poté je jeho program velmi nabitý. Hraní v Guatemale, USA, Anglii, Japonsku a defakto na všech kontinentech ho řadí mezi světová djská esa, vyprodukoval již 41 singlů a dvojnásobný počet remixů!! Na hudební scéně se již pohybuje více jak 14let! Velmi známy také jako Y.O.M.C. Je podepsán pod projekty: Cop'n Creek, Disc-O-Thek, DJ Wag & M.R., EQT, M-Traxx, Magenta, Pro-Tech, Pure Lights, Spacelab, Techno-Punk, Virtual Atmosfear a Xenayo.

Martin Roth má za sebou spolupráci a remixy pro takové Dje a projekty jako Paul Van Dyk, Blank&Jones, The Thrillseekers, SolarStone, Talla2XLC a spoustu dalších.

Support bude jako vždy velmi kvalitní. Eddie Sender dokazuje, že na Slovensku není jen Kamil Polner a Tomáš Haverlík, ale že jim tam roste další producentská hvězda.

Lineup doplní rezident E-Motion Michael C, Stepan Bruck aka DJ Stjopa a TyPhone.

Druhá stage se ponese v duchu elektrohouseu. Pražští Martin Frank vs. DiGA nám předvedou svůj um jako headlineři druhé stage. Support jim budou dělat DJ Shala, Misha.N, Click Joe a Martin Pago.

Klub 7.nebe se na tuto noc převlékne do luxusního hávu. Kvalitní světoví DJs, Cyber zvuk, red laser, 12 otočných hlav, velkoplošná videoprojekce, 2 plazmové obrazovky. Vše bude zárukou toho, že tato noc bude patřit k dalším milníkům na české klubové tranceové scéně.

A vstupné? Více než lidové a to 130,- Kč.

1. 12.  byl také spuštěn oficiální web party E-Motion, který naleznete na www.emotion-party.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016