PARTYINFO

 

LUCCA

Datum konání:
26.01.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Lucca, Hydrophonic, Radan Mach, Marco O., John Nek, Marsellino de Valerio, Cuba 6, Misha.N, Carlos, Duncan
 
 
Lucca vystoupí v pátek v 7. Nebi
V pátek si brněnské publikum může užít slavnou DJku Luccu v ryze klubovém prostředí. Příjemné prostředí 7. nebe nabídne dvě pódia a společně s Luccou se za gramofony vystřídají například Hydrophonic, Radan Mach nebo Marco O.
 
V pátek 26. 1. 2007 si rozhodně nenechte ujít mejdan v luxusním prostředí brněnského klubu 7. Nebe (Jánská 9). Jako hlavní star večera se nám po delší době ve svém rodném Brně na klubovce objeví nejoblíbenější a nejžádanější djka střední Evropy – djka Lucca. Myslím, že dodávat víc k této charizmatické osobnosti zdejší taneční ceny není třeba.

Nelze pominout ani djské sekundanty povětšinou lokálního původu – známý a stále více v kurzu je dj Hydrophonic, dnes již legendární brněnský Radan Mach a nová tvář dj Marco O.

Vedlejší stage se ponese především v duchu populárního stylu trance, zde se nám představí mladí, ale talentovaní djs: Cuba 6, John NEK, Carlos, Marsellino de Valerio, Duncan a Mischa.N.

O zábavu jistě nebude nouze a tak žádný správný kluber nebude na jedné z nejlepších brněnských klubovek chybět. I ti co přijedou z daleka se můžou těšit na vyhlášenou atmosféru a přátelské prostředí. Tato akce bude jistě trochou toho slunce v těchto šerých zimních večerech.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016