PARTYINFO

 

BROKENBEATZZ

Datum konání:
12.01.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Rud3boy (shadowbox.cz/conspiracydjs), Stention, M4Y4 (conspiracydjs.com), Edison (brokenbeatzz)
Info:
http://www.conspiracydjs.com
edison@email.cz
 
 
Plzeňská dnb party Brokenbeatzz tentokrát s Českými DJs

Dne 12. ledna 2007 se v plzeňském Neutralu uskuteční další Brokenbeatzz na které si můžete zapařit v rytmu lomených beatů.

Po třech akcích na kterých nás doprovázeli zahraniční djs se můžeme těšit na českou scénu, kdy nám zahrají Conspiracy DJs (Rudeboy, Stention, M4Y4) a plzeňský Edison (brokenbeatzz).

DJ Rudeboy roztáčí zlámané desky zhruba 2 roky a nedávno se stal členem Shadoboxu. V jeho studiových setech můžete slyšet převážně pohodovější, inteligentní desky (Basic Operations, Alix Perez, Marcus Intalex,...), na párty se nebojí sáhnout do bagu i pro tvrdší maďarskou, holandskou či "virusí" produkci (Tactile, Noisia, Ed Rush & Optical, State of Mind..), liquid funk je však to hlavní, co od něj můžete čekat. Po půl roce hraní založil spolu s DJem Stentionem duo Conspiracy (nyní již 4-členná crew). Rudeboye a Stentiona jste již mohli slyšet v srpnu na Blunight v plzeňském Inspiralu.

Party je pořádána Pilsen DnB fandy společně s Neutralem a navazuje na dřívější akce např. E-music, Bluenight, Southern Session a nyní Brokenbeatzz, která se stáva pravidelnou klubovou záležitostí.

Poděkování patří Tapalimu, shadowbox.cz a všem okolo Brokenbeatzz.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016