PARTYINFO

 

JUNGLIST

Datum konání:
20.01.2007 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
IM Cyber (roxy), Viszla, Freon, Pablox (all unit_43)
Popis:
vstup 50 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Pablox
22:30 - 24:00 Freon
00:00 - 02:00 IM Cyber
02:00 - 03:30 Viszla
03:30 - ??? Unit-43 rotation
 
 
IM Cyber se představí v Liberci na party Junglist

Další vlna DnB a příjemných rytmů se na vás valí poslední sobotu v měsíci! Tentokrát po minulé akci s djkou Katchou jsme si společně s Unit 43 pozvali hodně známou djku IM Cyber, která má za sebou nespočet festivalů a zahraničních parties. Po jejím boku vystoupí residentní trojice djs Viszla, Freon, Pablox z Unit 43, která se postará o celý průběh večera v rytmech které vám nebudou cizí.

Po celý večer bude pívko Gambáč za 20,- a spousta levných drinků na baru. Tento večer se můžete také přihlásit do turnaje ve fotbálku o drinky gratis a lahvičku dobrý vodky.

Více o djane IM Cyber si přečtěte v její biografii nebo na stránkách www.roxy.cz

IM Cyber ve svých setech s citem kombinuje ostré zlámané smyčky s atmosférickými plochami, na menších klubovkách si s oblibou zahraje i laickému uchu přístupnější liquid funk.

Během své sedmileté DJské dráhy zavítala IM Cyber snad do všech koutů České republiky, je častým hostem na Slovensku a nejednou se podívala i do dalších evropských států (Rakousko, Švýcarsko, Německo, Maďarsko a Polsko). V roce 2002 navíc absolvovala několik vystoupení v Brazílii, kam se dostala v rámci Red Bull Music Academy. Na domovské půdě často supportuje zahraničním hostům – na svém kontě má hraní s takovými legendami jako jsou Andy C, Ed Rush, Optical, Marky, Matrix, Klute, Kemal, Usual Suspects, Goldie, Total Science, Storm, Marcus Intalex, Lee a hlavně Teebee, Photek a Future Prophecies, jejichž produkce přirostla téhle slečně k srdci nejvíc.

IM Cyber namíchala úspěšnou kompilaci Shadowbox pro časopis Ultramix. Společně s DJem 2K připravila hudbu k divadelní hře Discopigs.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016