PARTYINFO

 

CZECH DANCE

Datum konání:
26.01.2007 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
E-Lite (djelite.cz), Nifty (czech-dance.com), Daun (czech-dance.com), Sanny (sever sound), Stifler (sever sound)
Popis:
vstup 50 czk
Line-up:
21:00 - 22:00 Shifler
22:00 - 23:00 Sanny
23:00 - 00:30 Nift
00:30 - 02:00 E-Lite
02:00 - ??:?? Daun
 
 
DJka E-Lite v libereckém Liquidu
 
 
Nový rezidentní večer agentury Czech Dance, která bude prezentovat pražskou klubovou scénu. V tomto Liberecký klubu se tento večer ponese na vlně progressivní house, eletra a techna. V tomto rozmanitém večeru Vás hudebně budou provázet osvedčení djs, kterí vědí co je dobrá party.

Hlavní představitelkou večera pak bude DJane E-Lite, kterou jistě není třeba dlouho představovat. Tuto půvabnou djane jsme již mohly vidět na řadě předních tanečních akci a festivalu po celé republice, ale i zahraničí. Mezi ty významnější si připomeňme třeba vystoupeni v T-Mobil Areně s Tiestem, brněnskou apokalypsu nebo festival Criemfield.

Dále se můžete těšit na Czech Dance djs kde první dj Nifty hraje výhradně, ze svých počítačových komponent a vytváří vždy originální set pro každou party. Takže můžete těšit na dynamický progresivní sound s prvky elektra i techna. Tím druhým tancujíci a stále usměvavý dj Daun, podání tohoto dje je opravdu nezapomenutelné a dokaže roztančit i ty nejzarputilejšípesimisty. Tento dj se narodil s deskama v ruce.Veříme, že jeho set Vás příjemněrozpoloží stejně jako jsme se o tom už mnohokráte mohly přesvědčit na námi povadaných akcích.

Behěm tohoto věčera se také můžete těšit na oblastní djs Dj Sanny a Dj Stifler, kteří Vás budou provázet v první polovině tohoto večera.
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016