PARTYINFO

 

INTERNATIONAL NIGHT OF MCS

Datum konání:
13.01.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Mc R-Vee (dnb street, uk), Mc Ardimann (it), Mc Amdiez (alg, fr), Mc Dany (de), Lockee (ch), Beast67 (drumandbass.cz), P.No (it)
2nd stage - Philip TBC (shadowbox.cz), Do It (wenkowsound.com)
Popis:
vstup 60 czk
 
 
International Night Of The Mcs v plzeňském In Spiralu

Kluby In Spiral a Neutral pro vás připravily na sobotu 13. ledna 2007 ve spolupráci s dnbleague.com a firmou Shure dvoupatrovou akci International Night Of The Mcs, na které se pod jednou střechou sejde desítka MCS a DJS z 6 zemí (Anglie, Francie, Německo, Švýcarsko, Itálie, Česká republika)

Na hlavním drum&bassovém stagi v klubu IN Spiral (1.patro) uslyšíte show 4 MCS za podpory 3 DJS. Z Anglie k nám dorazí protřelý „mikrofonní“ harcovník Mc R-Vee. MCingu se věnuje už od roku 1998. Začínal na pirátských radích a ilegálních parties a přes vítězství v battlech a soutěžích se dostal až k vystupování s headlinery jako jsou Nicky Blackmarket, Ed Rush, Grooverider a Moving Fusion. V současnosti je členem DNBstreet crew, vystupuje po celé Evropě a pobývá střídavě v Londýně a Barceloně.

Francouzskou scénu zastoupí Mc Amdiez z Toulouse. Bývalý zpěvák Alif sound systemu má arabský původ a v jeho vystoupení to určitě poznáte. Jeho kulometná palba, ve které střídá francouzštinu s berberštinou a španělštinou vás nenechá ani na chvíli vydechnout.

Italské barvy bude reprezentovat Mc Ardimann z party Mother Inc. Svojí hudební kariéru odstartoval již ve svých 16ti letech. V roce 2004 vyhrál titul nejlepší drumandbassový MC Itálie a zazpíval si vedle takových jmen, jako jsou Roni Size, Andy C, Goldie, London Elektricity, Adam F, Digital a mnoho dalších.

Německý Mc Dany, který doplňuje tuhle hvězdnou trojici v současnosti studuje v Plzni a mohli jste ho slyšet na mnoha drum&bassových v kalbách hlavně v tandemu s djem Killou.

Až to tihle pánové rozbalí spolu na jednom podiu, buď nám nebe milostivo!

A kdo bude pánům nahrávat zpoza gramofonů? V první řadě to bude švýcarský Dj Lockee z party The Engine. V plném soustředění na hudbu a mix do vás Lockee vpálí vždy pecku nejhustšího kalibru. Tenhle ostřílený borec nejenomže hraje ve Švýcarsku na velkých akcích po boku ostrovních hvězd typu Ed Rush, Grooverider, ale také má několik let populární pořad ve švýcarském FM rádiu. Italský Dj P.No je členem crew Undergranda a vystupuje po celé Evropě. V Čechách jste mohli slyšet např. na akci Let It Roll. Jediný český zástupce v tomto „evropském“ line-upu Dj Beast 67 se jistě nenechá zahanbit. Resident akce Drumstation a tahoun webu drumandbass.cz předvede jak se hraje jungle v Čechách…

Breakbeatový stage v klubu Neutral (přízemí) ošéfuje populární Dj Philip T.B.C.  - špička českého djingu známá eklektičností svých setů a dokonalou technikou. Někdy jsou mu i tři gramofony málo a určitě vás dostane do kolen. Tentokrát si přiveze kufr plný breakbeatových desek, ale u něj člověk nikdy neví. Míchat do breakbeatu hip hop, techno a dnb pasáže, to vše efektovat přes mix a bezchybně skrečovat, je přece tak zábavné! Mistra doplní Dj Do It ze západočeské party Wenkowsound.

Mejdan začíná ve 21:30 a vstupné je jako vždy srandovní, a to pouhých 60 Czk na celej barák. K tomu všemu vodka s kamikaze v akci za 40 CZK a ve sklepě restaurace In Spiral s kuchyní otevřenou do 23:00! No neberte to! 

více info
www.inspiral.cz
www.neutralclub.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016