PARTYINFO

 

APOKALYPSA WARM UP

Datum konání:
02.02.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
Misa Salacova, Hydrophonic, Molczik, Majkl, Muerte
Info:
http://www.dancemedia.cz
dancemedia@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
Line-up:
21:00 – 23:00 Molczik
23:00 – 00:30 Hydrophonic
00:30 – 02:00 Misa Salacova
02:00 – 03:30 Muerte
03:30 – 05:00 Majkl
05:00 - ??:?? to záleží jen na Vás :)
 
 
Apokalypsa Warm Up - last info Profil DJe Hydrophonica k Apokalypse
Míša Salačová – krátký rozhovor o Plzni

Ahoj Míšo. Všichni tě znají, bylo s tebou uděláno mnoho rozhovorů, ale žádný nebyl výslovně o Plzni. Takže se ptám, co se ti vybaví, když se řekne Plzeň?

Ahoj. :) Tak na prvním místě se mi vybaví určitě pivo, pivovar – to je prostě s Plzní už neodmyslitelně spojené. A musím uznat, že právě to plzeňské pivo mi chutná nejvíc. Jinak mám Plzeň spojenou právě s dobrými party, milými lidmi, mám z tohoto města hodně přátel, ráda tam jezdím.

Co vlastně všechno víš o Plzni?

Bohužel moje znalosti o tomto městě nejsou nijak velké, vím také o výrobě lokomotiv a tramvají (snad se nepletu :), o univerzitě, firmě Stock…

Velmi správně! :) Ty už jsi Plzni už mockrát hrála. Je zdejší publikum jiné, než v jiných městech v Česku?

Plzeňské publikum na mě působí velmi otevřeně, jak jsem řekla, ráda k vám jezdím hrát, lidé jsou milí, příjemní, dobře se s nimi povídá :). Navíc se umí i skvěle bavit a to je potřeba. :)

Plzeň má hodně osobitou taneční scénu. Dneska už to není tak markantní jako dříve, ale pořád je Plzeň hodně "svá". Bylo to taky jedno z měst, kde lidi moc "nerozdejchávali" tvůj vstup do světa DJingu (sám jsem byl jedním z nich). Dnes tě tu však lidi mají moc rádi a vždycky se dostaví v hojném počtu. Co myslíš, že se změnilo?

To jsem moc ráda, děkuji. :) Nicméně sama nevím, co se změnilo… Možná ti lidé, kteří mě ze začátku moc "nemuseli" vidí, že mě hraní fakt baví, dělám ho s láskou a že to není jen nějaká moje krátkodobá záliba a předmět ke „zviditelnění se“. Ale říkám, sama nevím, to se musíš zeptat právě těch lidí (tedy i sebe ;-), co se změnilo.

Navážu na předchozí otázku. V Plzni je mnoho djů a jiných umělců….mnozí z nich vystupují pouze tam, jiné se dokázali prosadit i jinde. Jaké plzeňské dje, popř. jiné umělce znáš?

Moc jich bohužel neznám, určitě to jsou Molczik, Jack R a Malda a DJ Home, i když ten přímo z Plzně není.

2.2. vystoupíš na již pátém plzeňském Apokalypsa Warm Upu. Tuším, že si hrála zatím na všech čtyřech, co proběhly. Zároveň hraješ na "APO Warm Upech" v mnoha jiných městech. Je Plzeň něčím jiná, nebo je to všude stejné?

Jiná je zejména skvělým klubem a fajn lidmi, na které se vždycky těším. V Plzni je právě jeden z mých nejoblíbenějších warm-upů. :)

Piješ pivo?

Pivo piju, a ráda. A jak jsem řekla, hlavně to plzeňské.

Moje poslední otázka… Kdyby si musela strávit v Plzni víkend a musela si vycházet z informací o Plzni, které máš teď, jak bys onen víkend strávila? Kam bys třeba vyrazila?

To tě musím zklamat, zas tak dobře Plzeň neznám, ráda si nechám o někoho zkušenějšího poradit. :)

Velice chytrá odpověď. :)) Každopádně já ti, Míšo, děkuji za tento ne úplně standardní rozhovor a těším se 2.2. na viděnou v MIXu.

Taky děkuji a už se moc těším. :)

 
Rozhovor s Christianem Wünschem k Apokalypse Apokalypsa Warm Up opět v plzeňském Mixu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016