PARTYINFO

 

APOKALYPSA WARM UP

Datum konání:
02.02.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
Misa Salacova, Hydrophonic, Molczik, Majkl, Muerte
Info:
http://www.dancemedia.cz
dancemedia@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
Line-up:
21:00 – 23:00 Molczik
23:00 – 00:30 Hydrophonic
00:30 – 02:00 Misa Salacova
02:00 – 03:30 Muerte
03:30 – 05:00 Majkl
05:00 - ??:?? to záleží jen na Vás :)
 
 
Apokalypsa Warm Up - last info
Profil DJe Hydrophonica k Apokalypse
 
 
DJ HYDROPHONIC – biografie

Druhým hlavním hostem páteční Apokalypsa Warm Up party je v Brně (a na Moravě vůbec) velice populární DJ Hydrophonic. Ačkoli je v Brně již notoricky znám, v Plzni se objeví vůbec poprvé. Tak si to rozhodně nenechte ujít.

DJ Hydrophonic, vl. jménem Petr Hudlík, se narodil v roce 1984 v Brně a už od ranného dětství projevoval zájem o muziku. V umělecké škole Františka Jílka se již v šesti letech začíná učit hrát na housle, později i na španělskou kytaru. V roce 1999 se seznamuje s elektronickou hudbou. Toto seznámení se ukáže být osudovým, neboť si záhy pořizuje první gramofony s mixážním pultem a začíná trénovat DJing.

Jeho snažení je natolik úspěšné, že se již v roce 2002 představuje brněnským fanouškům elektronické muziky na párty v klubu Fan Favorit a následně zakládá dnes již velice známou klubovou noc O´SEEX, která má již 5 letou tradici. Následující roky pokračuje jeho kariéra v brněnských klubech Babylon, Perpetuum, stává se rezidentem v dnes již zaniklém klubu Monitor. V roce 2004 se etabluje jako rezident nového brněnského tanečního klubu 7.Nebe. V roce 2005 přijímá rezidenturu i v klubu Perpetuum, kde stojí za gramofony společně s DJ Jerrym. Téhož roku se také stává členem velkolepé hudební stáje, známé brněnské agentury Mersey. Mezi jeho další úspěchy patří i umístění v prestižní anketě Dance Awards, kde se umístil čtvrtý jako objev roku 2005!!

Jeho interpretační schopnosti a cit k elektronické hudbě v podobě kompozičně zdařilých a posluchačsky úspěšných setů oceňuje jak publikum, tak i promotéři velkých tanečních akcí. Díky tomu měl doposud možnost hrát s takovými jmény, jako je např. Chris Liebing, Mauro Picotto, Dave Clarke, Christian Smith, Filterheadz, Fergie, Umek, Preach, Kosheen djs a mnoho dalších. V současné době se věnuje i tvorbě vlastní muziky, především v oblasti tech-electra a techna. Pravidelně se účastní nejvýznamnějších domácích tanečních večírků, v poslední době to byla např. Citadela, Hradhouse, Rio de Riviera, Apokalypsa, Imperium, Eternity apod.. Mezi jeho oblíbené labely patří Intec, Magik, Incharge, Terminal M, Alchemy, Sprout, Virgin music atd.

Dj Hydrophonic se premiérově objeví v Plzni již 2.2. na Apokalypsa Warm Up v Mixu!!

Hydrophonicův aktuální demo set stáhnete zde: http://www.dancemedia.cz/mp3/hydrophonic.mp3

 
Míša Salačová – krátký rozhovor o Plzni Rozhovor s Christianem Wünschem k Apokalypse Apokalypsa Warm Up opět v plzeňském Mixu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016