PARTYINFO

 

ELEKTRA / WARM UP PARTY DANCE MUSIC AWARDS

Datum konání:
19.01.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
main stage - Christopher Just (at), CrazySonic (at), Orbith, Axiom, Trick
magion bar stage - Click Joe, Face (techno.cz), Rivendel
Popis:
start 21:00, vstup 150/180 czk
 
 
Christopher Just příští pátek ve Flédě
Christopher Just je velká hvězda rakouského tech-elektra a brněnskému publiku se představí v pátek 19. ledna ve Flédě. Spolu s ním se těšte na DJe CrazySonica, dramaturga klubovek Crazy ve vídeňském Flexu. Kromě rakouských hostů uslyšíte i rezidenta Orbitha a jelikož se tento díl Elektry řadí mezi Warm-Upy k anketě Dance Music Awards, budete mít možnost přímo v klubu poslat hlas svým favoritům.
 

Elektra začíná pokukovat po zahraničí a s jakým jiným klubem začít spolupráci než s legendárním Flexem, chloubou rakouské elektronické scény. Tento klub znamená mnoho i pro nás, především díky své poloze kousek za hranicemi, kdy do Vídně to už historicky bylo z Brna vždy blíž než do Prahy. Elektře je programově svým pojetím nejblíže vynikající noc Crazy, která se v tomto klubu u Dunaje koná každé úterý již 5 let!

Opravdu doporučujeme se na některý z těchto skvělých úterků vypravit. Čeká vás geniální zvuk, undergroundový design a atmosféra, která připomíná spíš "stará dobrá" 90.tá léta minulého tisíciletí:). Proto jsou hosty dj CrazySonic - iniciátor, dramaturg a resident těchto úterních "úletů" Crazy, a Christopher Just.

Christopher Just je největší osobností elektronické scény v Rakousku už pěkných pár let. Přesněji řečeno od roku 1997, kdy vydal mega hit I'm a Disco Dancer (And a Sweet Romancer) a napomohl tím, tehdy začínajícímu, labelu Dje Hella International Deejay Gigolos stát se jedním z nevýznamnějších labelů své doby vůbec. Originální release (Gigolo 004) byl následován mnoha remixy, které byly spíš na komerční objednávku, nejvíce stojícím za zmínku je ten od Normana Cooka (Fatboy Slim). Z klasické elektronické scény byl remixován kupříkladu Djem Hellem, Dave Clarkem a John Tejadou. Christopher je uznávaným producentem a djem spolupracujícím s lidmi jako Hell, Sven Vaeth a další. Jeho poslední pecku, kterou dozajista z Elektry znáte, je release z března minulého roku Popper. Track vytvořený společně s jeho bratrem Rafaelem  zobrazující svým zvukem euforický a nevinný pocit prvních techno party na začátku 90. tých let. Můžete se těšit na aktuální tech elektro sound od legendy žánru!

Nezapomeňte si také poctivě popřemýšlet, kdože je dle vás dj roku, klub roku, klubovka atd., protože na této Elektře budete mít možnost online hlasování do Dance music awards 2006!

www.flex.at
www.christopherjust.at
www.dancemusicawards.cz
www.djorbith.com
http://kombajn.bloguje.cz
www.myspace.com/planetmagion

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016