PARTYINFO

 

HOT RAIN 2

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Boskovice - DD Music Club
DJs:
Michal Poliak, TyPhone, Scorn, Voodoo Piet, Nelo, Reyko, Carlos, Mc Igra
Info:
http://www.ddclub.cz
mkukin@poslouchej.net
Popis:
start 20:00, vstup 60 czk
Line-up:
20:00 - Carlos
21:15 - Nelo
22:30 - Voodoo Piet - special mask
00:00 - Michal Poliak aka. BB Mike
01:30 - Reyko
02:45 - Ishtar
04:00 - Typhone
05:30 - end
 
 
Hot Rain II v boskovickém DD Clubu už příští pátek
 
 
Po 14 měsících hlásí své druhé pokračování příjemná klubovka HOT RAIN! Druhá ohnivá bouře vypukne v pátek 16. února 2007 tentokrát v prostorách příjemného DD Clubu v Boskovicích.

Ohnivé desky přijede do Boskovic roztočit ostřílený dj a producent, MICHAL POLIAK aka BB Mike. Jeho kvality podtrhuje každé jeho vystoupení, každý jeho nový promo set, každá jeho nová produkce. Hraje od roku 2001, byl žákem kanadského dje Preache, se kterým intenzivně spolupracuje, s Orbithem před nedávnem vydal desku Phantome EP, zahrál si po klubech celé ČR a má za sebou hraní i po Kanadě, Rakousku, Bulharsku, Chorvatsku, Slovinsku a Slovensku. Pravidelně se oběvuje na akcích Citadela, Cybertronic, Apokalypsa, Hradhouse ap. Nyní zahraje i pro vás na boskovickém DDčku!

Nažhavovat a dožhavovat BB Mikeovo vystoupení budou oblíbení djs z Freefall Crew a DisHarmonicu, ale i přespolní. Těšit se můžete na exkluzivní vystoupení progresivců Voodoo Pieta, TyPhona, Nela, Reykovu happy schranzovačku, trance v podání brňáka Carlose, supersession od Ishtara. Celým večírkem vás bude provázet MC IGRA.

A co by vás mělo ještě přilákat? Speciální videoprojekce, ještě speciálnější dekorace, fotbálek, autíčka a spousta dalších drobných vychytávek. Hot Rain 1 byl jeden z těch akcí, na který se nezapomíná.

Dvojka má našlápnuto, aby byla ještě lepší než jednička. Chcete-li se dobře pobavit, příjďte se podívat na ohnivou spršku!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016