PARTYINFO

 

PROGRESSIVE

Datum konání:
19.01.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Marco Zaffarano (de), Martin Gredner, Tazz
Line-up:
21:00–01:00 Martin Gredner
01:00-03:00 Marco Zaffarano
03:00-05:30 Tazz
 
 
Marco Zaffarano míří do Prahy
Už tento pátek si můžete zajít zatancovat na slavného Němce Marca Zaffarana do pražských Karlových Lázní. Marco bude hostem pravidelné noci Progressive a doprovodí ho domácí dvojice Martin Gredner a DJ Tazz. Chcete-li se o hlavní hvězdě dozvědět něco víc, nabízíme vám jeho biografii.
 
Bio - Marco Zaffarano
Marcovým snem bylo původně se stát konferenciérem. Svou vynikající uměleckou dráhu jako Dj začal v 15ti letech s obrovským nadšením pro muziku.V roce 1987 začal hrát v klubech pro mládež ve Stuttgartu. Marco přizpůsobil svůj styl měnící se tváři dance music, hraje svoje první acid a techno skladby .

První vystoupení mimo Stuttgart následuje krátce o rok později po Marcově startu. Marcův talent a čistý styl mixingu si snadno a rychle získal další následovníky. Jeho styl byl přijat a zdomácněl ve slavném " OZ " klubu ve Stuttgartu. Na německé hudební scéně se Marco usadil až na samé špičce. V roce 1992 hrál v přeplněném Omenu ve Frankfurtu. Stejně tak v obrovském Union Rave v Dusseldorfu kde hrál po boku Dave Angela, Svena Vatha a Lauranta Garniera. Markovo vystoupení na May Day IV. bylo ohromující. Marco se stal oblíbeným a uznávaným po celé Evropě.

Marco není jen výborný DJ , ale také to je kvalifikovaný producent . Dokázal to svou první deskou produkovanou " German Trance labelem Harthause", jež nese název Minimalism.
Dále pak Marco s jeho partnerem Jurgenem Kreschlem vytvořili 4 singly pro Frankfurt based label.
V roce 1995 opouští Marco Harthouse a přechází k vlivnějšímu Berlin label MFS. Premiéra prvního alba vydaného pod MFS nesoucí název " Pandora box" sklidila obrovský úspěch. Pro MFS European Compilation nahrál track
" Espana Z ", který se stal mezinárodně uznávaným.
V MFS Tour 95´ hrál Marco s ostatními umělci z MFS jakými jsou Paul van Dyk a Mijk van Dijk v Praze, Budapešti, Helsinkách, Londýně, Bilbau a Mnichově.

Marco Zaffarano dosáhl dobrých výdělků a uznávané pozice i jako producent. Jeho energický styl je výzvou pro celý kontinent. Markovo album " He Once Was A Beautiful Woman" je pod záštitou MFS a bylo vydáno na konci roku 1996. V současné době je na světě nové album " Cirkus Zaffarano " s nímž bylo spojeno velké turné , které proběhlo mimo jiné i v České republice.

V roce 2000 odchází Marco od labelu MFS k firmě BXR a vydává komerčně úspěšný singl DER WELTKLANG.
V současné době produkuje svou tvorbu převážně po hlavičkou labelu Anima Records.

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016