PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
02.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Circulation (Paul Davis & Matt Jackson, uk), Loutka (roxy), Face (techno.cz), Bo.dan (roxy)
chillout - Cubik, Diome
Popis:
start 22:00, vstup 200/250 czk
 
 
Circulation v Roxy - anketa s českými DJi
Páteční Loutkův Human Traffix se blíží a my vám dnes přinášíme názory českých DJů na dvojici headlinerů - Brity Paul Davise & Matta Jacksona aka Circulation.
 

1)    Kdy zhruba poprvé na vás zaútočila britská dvojka Circulation?
2)    Která jejich autorská věc vám nejvíc přirostla k srdci?

Loutka
1) Tak to už si přesně nevybavuju:o)
2) Asi Turquoise.

Face
1) Myslím, že to měl každý podobně... Tedy až s tím jejich 2CD Colours se nám všem rozsvítilo, že tohle je ta pravá, originální, líbivá a tepající muzika. A to se psal tuším rok 2000.
2) Nejvíc mi k srdci přirostly ty, které jsem si opatřil na vinylu a to jsou Crimson a překvapivě nebarevná PH1/PH2. V té době jsem hrozně stál ještě o White, ale ta byla beznadějně vyprodána. Škoda, ještě pořád mi chybí...

Bo.dan
1) Někdy okolo roku 1999/2000 sem je začal registrovat a jejich tvorba mě stále a stále nutila je kupovat. Tohle šílenstvi trvalo pár let a dnes mám velmi velkou sbírku jejich desek.
2) Těch bylo. Takže vyjmenuju jen těch několik zásadních.
Circulation - Green, White, Purple, Magenta, Turquoise a jejich remix tracku Luzon  The Baguio Track, kterej vyšel na labelu Renaissance.

Roman Rai
1) Tak to už je hodně dávno... nepamatuji se přesně rok, ale byl to tak cca 1 year před vydáním jejich prvního alba colours.. tehdy mě už svýma singlovkama a remixama učarovali..
2)  Měl sem jich rád hodně, ale jedna je samozřejmě nejzásadnější a tím singlem je určitě Turquoise...

Josef Sedloň
1) Circulation jsem poprvé začal vnímat okolo roku 97, 98 a jejich sound a vyrovnanost kvality jejich relativní nadprodukce bylo vysoká. Cool deep, někdy i technem lízlí techhouse tracky me dost bavily. Taky jsem si dovezl live na OAF.-)
2) Purple asi, ale bylo jich samozřejmě víc.

Blond
1) Tipnul bych 2000/2001, nákupem prvních desek, a návštěvou Open Air Field.
2) Určitě deska Graphite, protože je o něco temnější než jejich ostatní věci. Matt s Paulem udělali spoustu dobrých techhouseovek. Hrával jsem EP Lilac, nějaké jejich limitované edice atd.

Brady
1) Bylo to kolem roku 99/00 a to hlavně ze setů DJe Nexta.
2) Celé album Colours je super, těžko vybrat tu nej. Ale k srdci mi asi nevíc přirostla Lilac, Scarlet a nebo Turquoise.

Dan Cooley
1) Rok cca 1999 se psal a mě srdcem kdesi projela jejich Turquoise prostřednictvím jednoho setu a tak jsem se na tyhle dva pány zaměřil trochu výrazněji.
2) Přiznám se, že tvorba téhle britské dvojky mě uchvátila až do sběratelské posedlosti mít všechny jejich počiny na vinylovém nosiči. Nakonec se povedlo tak na 90% a zároveň mám ve své sbírce i několik vinylů Subtech, což je vedlejší projekt Matta Jacksona. Velmi oblíbená je White, která je asi sběratelskou raritou a pamatuju se, že byla velmi rychle vyprodána. Moc rád mám třeba i Uncolored, kterou Circulation zařadili do serie Abstrakt Funk Theory a jako singl vyšla na B-straně Magenty.

Cubik
1) Tak úplně poprvé to byla deska Circulation- Red, tuším jejich pátá v pořadí. Jako DJs pak při legendární party agentury Wax v Mecce v roce 2001, kde hráli společně s Deep Dish, tam zahráli mnohem lépe samotní než DD.
2) Není to Turquoise, která je od nich asi nejznámější, ale opět je to Red, byla moje první a přes všechny další, co mám, pro mě stejně nejlepší.

Tintin
1) Circulation jsem začal registrovat v roce 2002.
2) Miluju Turqoise – Přemýšlivá a přitom hutná zároveň. Čiší z ní čistá euforie.

Lucas Hulan
1) Přesně si to nepamatuji, ale asi někdy okolo 98-99 a ta deska se jmenovala Circulation - Red.
2) Nejvíce mi přirostla k srdci  již zmíněná Circulation - Red Tu jsem hrál hodně často a vždy zafungovala:)

Da Moon
1) Poprvé jsem přišel do styku s Davisem a Mattem Jacksonem v době, kdy jsem začínal hrát, což bylo kolem roku 2001. V té době měli jistě něco za sebou, ale jejich tvorba mě oslovila přeci jenom později. Tuším že kolem roku 2003-2004, kdy jsem hrával tech house a Circulation, byli pro mě inovátoři stále s něčím novém a zajímavém.
2) Těch věcí bylo zajisté více, bohužel vinyly s jejich tvorbou už nemám. Děkuji člověku, co si je teď užívá po odcizení s dalšími peckami, které jsem už nikdy nesehnal. Ale asi nejvíce mě baví profláklá, sice jen jejich remix, That feeling od Chus, Groove foundation. Moc jsem zvědav na jejich set v Roxy ))))))

 
Páteční Human Traffix v klubu Roxy Circulation za týden na Human Traffix v Roxy

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Romanův report z Human Traffix v Roxy
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016