PARTYINFO

 

DRUMSTATION

Datum konání:
12.01.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Infinity, Beast 67, Anakin, Lockee + MC R-Vee, Rido, Marihai, MC Ardimann, Touchwood, Igraczech, Spook
Popis:
vstup do 22:00 40 czk, poté 80 czk
Line-up:
20:00 – 22:00 Infinity
22:00 – 00:00 Beast 67 + Anakin
00:00 - 01:00 Lockee + MC R-Vee
01:00 – 02:45 Rido + Marihai + MC Ardimann
02:45 - 04:30 Touchwood + Igraczech
04:30 - ??:?? Spook
 
 
24. Drumstation bude v pátek v Crossu

Již tento pátek (12. ledna) na Vás čeká další díl Drumstation, za účasti tří zahraničních umělců. Prvním z nich bude zakladatel bookingu The Engine a moderátor rádiového pořadu Rabass, švýcarský DJ Lockee, druhým bude člen anglických DNB Streets, v Čechách dobře známý MC R-Vee a třetím italský MC Ardimann, kterého můžete znát například z Let It Rollu s DJem Aphroditem. V následujícím textu naleznete podrobnější informace o akci a profil MC Ardimanna.

Vedle zahraničních borců bude i český line-up nastaven velmi vysoko. Vedle residenta Beasta 67 se za gramofony postaví DJ Touchwood (Kaktus rec.), experimentátor Igraczech, kterému na konci prosince vyšlo album Ctrl-Art-Escape, Drumandbass.cz budou reprezentovat Rido s Marihaiem a za Shadowbox vystoupí Anakin. Párty bude otevírat DJ Infinity a uzavře DJ Spook.

Tradičně pro vás máme připravenou i druhou scénu, na které vystoupí zástupci Breakbeat.cz, a to DJové Brada, Slavek a Vojta. Jako speciálního hosta si pozvali breakbeatistu jménem DJ Toner.

Vstupné je do 22:00 jen za 40,- Kč, poté za 80,- Kč. Klub Cross naleznete v Plynární ulici, na Praze 7 – Holešovicích.

Info: http://www.badpoint.cz/drumstation/

MC Ardimann:
Od narození slepý MC Ardimann odstartoval svojí hudební kariéru ve svých 16ti letech jako moderátor v regionálním rádiu.  Tam potkává DJe Todea ze skupinky, která si říká Mother Inc. a začíná s nimi zpívat. V roce 2004 vyhrál titul nejlepší drumandbassový MC Itálie.  Díky svému talentu získává čím dál tím víc přiležitostí k vystupování nejen po celé Itálii, ale i ve Švýcarsku, Polsku, Německu či v České republice. Měl možnost si zazpívat vedle takových jmen, jako jsou Roni Size, Andy C, Goldie, London Elektricity, Adam F, Digital a mnoho dalších. Ardimanna můžete slýchávat na hip hopových, house, čí eklektických akcích, ale jak sám říká: “Nejraději mám drumandbass a reggae”.
Dokáže neuvěřitelně pracovat s hlasem, zpěv střídat od soulu k rapu, od funku k reggae a jeho vystoupení jsou vždy plné pozitivní energie.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016