PARTYINFO

 

ANTISTATIC

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Čas arena
DJs:
Gayle San, Amok, Laydee Jane, Hifi Princess, Boss, Martin Gredner, Plüschen, Cou-D, Evil Kid
Info:
http://www.antistatic.cz...
Popis:
vstup 260/350 czk, spot ke stažení
Line-up:
19:30 - 21:00 Cou-D vs Fox
21:00 - 22:00 Martin Gredner
22:00 - 23:30 Laydee Jane
23:30 - 00:30 Hifi Princess
00:30 - 02:15 Gayle San
02:15 - 03:15 Boss
03:15 - 04:45 Amok
04:45 - 05:45 Plüschen
05:45 - 06:30 Evil kid
 
 
Vyjádření pořadatele k dubnovému Antistaticu Poslední informace k Antistatic + line up
Antistatic: Rozhovor DJ Amok
 
 
Ahoj, má první otázka je stručná, jak se vede?

Díky, mám se fajn. Právě jsem se vrátil z jedné akce ve Strasbourgu ve Francii. Byl to můj první francouzský gig a fakt jsem si ho hodně užil.

Schranz a hard techno už získaly svou pevnou pozici na scéně, i když to nebyla jednoduchá cesta – obklopená určitým bojkotem a nepochopením hudebního vývoje. Jak podle tebe jako jednoho ze zakladatelů hard techno scény vnímá tento směr Německo a zbytek Evropy?

















Máš pravdu, začátek nebyl vůbec jednoduchý. Když jsem se tomuto směru začal věnovat, byl to přesný opak toho, co bylo tenkrát trendem. Nicméně koncept energických rytmů a rychlých beatů je starý jako techno samotné. To vždycky lidi roztančí. Promotéři už to pochopili a hard techno se stalo respektovaným stylem. Bohužel myšlenka rychlého výdělku přinesla určitou komerci do této scény. Stále víc labelů vydává levně lisované a špatně masterované desky, nebo monotónní zmetky vyprodukované na domácím PC za 5 minut. Nebo trend vyplňovat sety bootlegy písní z 80. let namísto skutečného techna podle mě tento styl degraduje a tím i přiživuje předsudky vůči němu. To se může změnit jenom když budou fanoušci více kritičtí.

Pověz nám, co je u tebe nového co se týče produkce? Na čem právě pracuješ?

Měl jsem teď pauzu poslední rok. Stěhoval jsem se a většinu času jsem pak věnoval rozběhnutí mé agentury Artillery Bookings, která zastupuje některé přední hard techno djs. Právě teď dokončuji zařízení studia, a už brzy začnu pracovat na další produkci. Během poslední doby jsem spolupracoval s lidmi jako Rude Awakening, Jeff Amadeus, Waldhaus a Weichentechnikk a výsledné skladby jsou momentálně připravené k vydání. „Divine Ignorance“ na labelu Third Movement 115 je již venku.

Jaký je DJ Amok mimo stage? Drsný jako jeho sety nebo pohodový?

Dobrá otázka. Řekl bych, že od obojího trochu. Jsem nohama na zemi, nemám žádné hvězdné manýry. Většinou jsem v pohodě, ale jak přijde na hudbu, jsem perfekcionista a umím být zatvrzelý.

Jaké máš jiné zájmy – kromě muziky, samozřejmě.

Mám rád umění, chodím na výstavy, koukám na filmy, poslouchám klasickou hudbu (Beethoven, Wagner), cestování. Kromě toho taky sportuju – jezdím na horském kole, bruslím, plavu a lyžuju. Mám rád kočky.

Teď zpět k Antistaticu. Lidi se na tebe těší, protože hraješ dost tvrdě. Myslím, že to můžu přirovnat k tomu být zbičován a užít si to. Dáš jim takový hudební výprask?

Hehehe, to zní trochu masochisticky... No.. každopádně jste na správné adrese. Ale pak neříkejte, že jsem vás nevaroval! Bude to nářez, žádné bootlegy, žádný kinder věci, prostě jen 100% hard techno..

Poslední věc – pokud chceš něco vzkázat svým fanouškům, tak tady máš prostor:

Doufám, že se uvidíme v hojném počtu! A přidám pár tipů na zajímavé stránky.

www.artillery-bookings.net
(aktuální stránky)
www.artillery-bookings.de – stránky budou spuštěny příští měsíc a budou tam i tracky ke stažení!

Díky za rozhovor

 
Profil Gayle San headlinerky Antistaticu Hi-fi Princess se těší na svůj třetí Antistatic Stahujte set Gayle San headlinerky Antistaticu Rozhovor s LayDee Jane k dubnovému Antistaticu Antistatic přesunut na 20. dubna Další Antistatic proběhne koncem března

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016