PARTYINFO

 

ANTISTATIC

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Čas arena
DJs:
Gayle San, Amok, Laydee Jane, Hifi Princess, Boss, Martin Gredner, Plüschen, Cou-D, Evil Kid
Info:
http://www.antistatic.cz...
Popis:
vstup 260/350 czk, spot ke stažení
Line-up:
19:30 - 21:00 Cou-D vs Fox
21:00 - 22:00 Martin Gredner
22:00 - 23:30 Laydee Jane
23:30 - 00:30 Hifi Princess
00:30 - 02:15 Gayle San
02:15 - 03:15 Boss
03:15 - 04:45 Amok
04:45 - 05:45 Plüschen
05:45 - 06:30 Evil kid
 
 
Vyjádření pořadatele k dubnovému Antistaticu Poslední informace k Antistatic + line up Antistatic: Rozhovor DJ Amok
Profil Gayle San headlinerky Antistaticu
 
 
Skutečná kariéra Gayle San začala v 80 letech v jejím rodném městě Singapuru. Začala jako „předskakující“ DJka pro kapely jako "Kool and the Gang" "Earth Wind and Fire" a "Commodores".

Svůj rodný Singapur opustila v 90 letech a nikdo neočekával tak masivní úspěch Gayle San v hudebním businessu. Gailiny první kroky v Londýnských klubech byly přes djské a nahrávací společnosti, na různých módních přehlídkách a podobných akcích jako speciální host. Tyto kroky vedly k tomu, že se Gayle stala residentkou „Reach for the Sky“ v Londýnském Limelight klubu, kde hrála po boku světových DJs.

Po zdokonalení svých DJských schopností a rozšíření jejich hudebních znalostí, Gayle začala experimentovat s tvrdší stranou taneční hudby, zejména méně známými techno zvuky přicházejícími do Británie z Evropy a US.

Její šance jako průkopnice této hudby v Anglii začaly, když se Gayle stala residentkou v celosvětově známém Final Frontier klubu a klubu U.K. v Jižním Londýně, který se poté přestěhoval a Gayle přešla do do jejich nového klubu Komplex (Universe Voyager) v severním Londýně. Tato její residentní noc se stala jednou z nejvyhlášenějších noci ve světě a oslovila velký počet partypeople, kteří za ní jezdili z různých koutu země, aby si ji poslechli.

Gaylina pověst se šířila ve všech techno klubech v Evropě. Nejvýznamnější byla její residentura v legendárním klubu Omen ve Frankfurtu kde hrála 1 měsíčn. Tento klub byl také nazýván Mekou techna. Další Evropské a Americké undergroundové kluby, kde hrála, jako Bionic v Detroitu, Pure Pleasure parties v Chicagu, Soma v Montrealu, Twilo v New Yorku, Zouk Club v Singaporu, Florida 135 ve Španělsku, Fuse Club v Belgii a mnoho dalších v celé Evropě a U.S.A

V roce 2000 byla zvolena šestou nejoblíbenější mezinárodní DJkou v Německu. Ve významných, celosvětových DJských soutěžích byla oceněna za svou tvrdou práci.

DJ musí přirozeně sledovat i různé studiové práce. Gayle používá inteligentní beat undergroundu ve kterém se mísí funky/hard/groove techno sound mixované jejím velmi osobním stylem. Vydala tracky pod názvem: Transmakus, jmenovitě Universe Anthem a Violator, který má být součástí Tribal Gathering 94 nebo respektive 95 alba.

Gayle také nahrála singl: „Way of the Dragon“ pro Rainforest Records, namixovaný do živého setu pro oficiální Tribal Gathering 96 album. Na jejím vlastním labelu Equator vydala některé sólo Eps a spolupracovala na EPs s Markem Wiliamsem.

V roce 1998 namixovala CD z Fine Audio Mix CD řady. Úspěch tohoto CD přesvědčil každého, kdo byl zasvěcen do tohoto projektu. CD bylo vyprodáno za pouhé 2 měsíce.

V roce 1999 uvedla nové EP na Touch Tone. Opět toto bylo vyprodáno v rekordním čase. V únoru 2000 vydala její Brickliners EP na Fine Audio Records. První vydání bylo v limitované edici na bílém vinylu a po jeho vyprodání, bylo vydáno na černém vinylu, které rovněž bylo vyprodáno už před jeho vydáním.

Na začátku r. 2000 vydala její druhé mix CD nazvané Gayle San at the wheels of steel na novém labelu Galvanic. Pro toto vydání Gayle jela na celosvětové turné po více než 30 klubech v průběhu 3 měsíců. Cesta vedla z USA do Evropy (Německo, Maďarsko, Česká republika, Belgie, Holandsko, Francie) do Asie. Toto CD bylo zvoleno jako nejlépe mixované CD z CD namixovaných v průběhu měsíce v mnoha časopisech.

Také v roce 2000 začala její nová spolupráce s Jam el mar (Jam and Spoon, Dance 2 Trance). Tato spolupráce byla pod jménem Jamsan. První vydání bylo na labelu Cry Baby a bylo velmi dobře ohodnoceno v mnoha časopisech a hudebních publikacích.

V březnu 2000 vydala své EP Backbone na Black Kation, Kalamazzo, USA a v dubnu LAB EP na labelu Primate. Také namixovala Titan Edition Techno pro rakouský label XXX a oficiální cd na německý event Time Warp.

V létě 2001 znovu odstartovala vlastní label Equator. První vydání z nové sady bylo ve spolupráci s Jay Denham, Flatner Ingram. Justin Berkovi, Bryan Zentz, Cristian Varela, Keita Shinohara a mnoho dalších bude následovat. Gayliny názory dávají šanci také méně znamným producentům z celého světa. Bude zajímavé, jaké tracky budou na Equatoru vycházet.

Zásluhou za její dlouholetou práci ji můžeme vidět na těch nejprestižnějších světových parties po boku djs jako je Carl Cox, Sven Vath, Monika Kruse, Rush, atd. Majitelka labelu Equator, na kterém vydávají své desky Rush, Cristian Valera, Eric Sneo, Justin Berkovi, Jay Denham, Cari Lekebusch a další.
 
Hi-fi Princess se těší na svůj třetí Antistatic Stahujte set Gayle San headlinerky Antistaticu Rozhovor s LayDee Jane k dubnovému Antistaticu Antistatic přesunut na 20. dubna Další Antistatic proběhne koncem března

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016