PARTYINFO

 

ANTISTATIC

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Čas arena
DJs:
Gayle San, Amok, Laydee Jane, Hifi Princess, Boss, Martin Gredner, Plüschen, Cou-D, Evil Kid
Info:
http://www.antistatic.cz...
Popis:
vstup 260/350 czk, spot ke stažení
Line-up:
19:30 - 21:00 Cou-D vs Fox
21:00 - 22:00 Martin Gredner
22:00 - 23:30 Laydee Jane
23:30 - 00:30 Hifi Princess
00:30 - 02:15 Gayle San
02:15 - 03:15 Boss
03:15 - 04:45 Amok
04:45 - 05:45 Plüschen
05:45 - 06:30 Evil kid
 
 
Vyjádření pořadatele k dubnovému Antistaticu
 
 
Toto vyjádření jsme si nechali poté co vyslechneme názory návštěvníků. Cílem Antistaticu bylo nabídnout hudební různorodost a vynechat škatulkování scény na trance, techno, schranz. V prvé řadě děkujeme těm kteří přišli a vytvořili skvělou atmosféru až do ranních hodin!!! Reakce, reporty jsou různorodé v tom komu se co líbilo, 2 negativní reakce na nějakého djs vykrývají 2 pozitivní, také jsme se chtěli vyjádřit a omluvit za nečekané ranní hraní Hifi Princess s Evil Kid, která v tu dobu již měla čekat na vlak do Vídně.

Nakonec se omlouvat nebudeme, jelikož se ukázalo, že opět padesáti procentům partypeoples se to moc líbilo a padesáti procentům ne, omlouváme se tedy pouze za to, že to nebylo v plánu ϑ.
Chceme také poděkovat všem djs za skvělé výkony, zahráli přesně tak jak jsme od nich očekávali.
Poděkování patří i firmě Uniqu za trpělivost při naší choreografické představě rozmístění stage a světelné techniky.

Spokojeni jsme s laserama, což ale nemůžeme říci o vodní stěně, která nás zklamala stejně jako spousta přítomných, díky technickým problémům. Rádi bychom apelovali na zvuk. V 19:30 nám bylo oznámeno, že dojde během večera k třem měřením hluku krajskou hygienou. Byli jsme nuceni nastavit zvuk na únosnou hladinu, kterou nám pomohla policie změřit vlastními přístroji za což jí patří díky. I přes veškerá opatření nám byly v 01:30 sebrány poslední iluze a bylo nám sděleno překročení povolené normy, tento problém pro nás bude mít následky, proto prosíme o pochopení proč zvuk nemohl být hlasitější.

Nechceme tady nikoho obviňovat za to, že někdo nedonesl drátek, někdo nepřitáhl kolečko, proč technika zlobí atd. Jsme pořadatelé a zodpovědnost neseme sami, proto za havárii projektoru kde měli všichni naši partneři slíbenou projekční propagaci, se moc omlouváme a slibujeme že jim vše z naší strany bude v budoucnu nahrazeno.

Co se týká Antistaticu jsme nuceni vyřešit hlukové problémy. Není v našem zájmu dělat něco protizákonně a násilím za každou cenu, pokud Aréna čas nebude odpovídat našim technickým představám budeme nuceni najít nový prostor. Antistatic hodnotíme jako vydařený a ještě jednou děkujeme za fantastickou atmosféru.

S pozdravem Antistatic Team

 
Poslední informace k Antistatic + line up Antistatic: Rozhovor DJ Amok Profil Gayle San headlinerky Antistaticu Hi-fi Princess se těší na svůj třetí Antistatic Stahujte set Gayle San headlinerky Antistaticu Rozhovor s LayDee Jane k dubnovému Antistaticu Antistatic přesunut na 20. dubna Další Antistatic proběhne koncem března

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016