PARTYINFO

 

ARMAGEDDON - PARTY LIKE THERE IS NO TOMORROW

Datum konání:
18.01.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - M1 Bar
DJs:
Chris Sadler, Tripmain & E-Lite
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk
 
 
Armageddon - party pražského klubu M1 s Chrisem Sadlerem

Armagedon! Je nový rok a zítřkem si není nikdo jistý. Kromě toho, že tento pátek budete pařit, jako kdyby nemělo být zítra!

M1 vám nabízí druhou edici Armagedonu v zastoupení DJs Chris Sadler, Tripmain a E-Lite a dává vám to nejlepší co je na pražské klubové scéně. Chris Sadler – ikona české taneční scény, bude hlavní hvězdou večera a přinese vám energii, o které každý ví, že je ji schopen prezentovat ve svém vyjímečném housovém setu, který zdobí taneční parkety mnoho let a ještě dlouho bude. Doplňovat ho bude resident M1 DJ Tripmain, potencionální objev roku 2006. Tripmain se usadil jako vyjímečná hnací síla moderní české taneční scény a tuto noc vás zasáhne svou poslední selekcí evropské scény.  Na závěr další hvězdou večera bude E-Lite, milovaná DJka scény, která se bude prezentovat svým energickým electro stylem, aby dodala Armagedonu exkluzivní konec, který si zaslouží.

Noc bude ve stylu Armagedonu, barmani budou mít plynové masky a ochranné oděvy. Připravte se na party do brzských ranních hodin, jako kdyby nemělo být zítra. Protože tohle je Armagedon!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016