PARTYINFO

 

SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ TOUR

Datum konání:
10.03.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Daho & Ginger, Spyro, Skipworker, Click Joe, Ála, Mooris
Live:
Makaton (uk), Elektrabel
Line-up:
Techno

22:00 - 23:30 Machine Funck
23:30 - 00:30 Elektrabel
00:30 - 02:00 Spyro
02:00 - 03:00 Makaton
03:00 - 05:00 Daho & Ginger

Minimal

22:00 - 24:00 Click Joe
24:00 - 02:00 Mooris
02:00 - 04:00 Ála

 
 
Daho&Ginger: "Naše sety nejsou pro nezasvěcené."
Turné Severní vítr je krutý zavítá v sobotu do Roxy
Čtveřice severočeských propagátorů kvalitní elektroniky zavítá už tuto sobotu v rámci svého turné do pražského klubu Roxy. A line-up bude opravdu skvělý - vedle hlavních protagonistů (Daho, Ginger, Mooris, Spyro) uslyšíte živě britského producenta Makatona, domácího Elektrabela, dvojici Machine Funck a další.
 
Všichni milovníci ostřejšího klubového techna se tuto sobotu 10.03. dočkají svého dlouho očekávaného dne. Do pražského klubu Roxy totiž zavítá brit Makaton ! Jeho live vystoupení se odehraje v rámci turné "Severní vítr je krutý Tour 2007" Bude to už druhá návštěva české republiky v této tour, kdy bude mr. Makaton živě prezentovat svou industriální podobu a pojetí techna. První akce proběhla 24.02. vostravském klubu Fabric.

Možná se ptáte proč právě Makaton? Protože je velmi originálním producentem a společně se Surgeonem jediným, aktivním a produkujícím projektem. V neposlední řadě je to už i dlouholetý kamarád severočechů, kteří si ho na tour pozvali. Není řeč o nikom jiném, než o čtveřici Daho & Ginger, Spyro a Mooris.

Jelikož je o dobré a kvalitní techno v Praze docela nouze, přivážejí ho sem právě zmiňovaní Severočeši a organizátoři celého turné. Makaton má pro tuto příležitost víc, než zajímavý materiál. V jeho téměř hodinovém live-setu uslyšíte celou řadu starších přepracovaných tracků, ale také naprosto nový materiál, který má co nevidět vyjít na jeho vlastním labelu Rodz-konez s pořadovým číslem 16 pod názvem "Vale Tudo".

Druhým liveactem, který si budete moci tento speciální večer vychutnat bude náš domácí poklad a Millsův oblíbenec Elektrabel. Rovněž vystoupí s novým materiálem. Nedočkavci si jeho tvorbu můžou poslechnout také o den dřívě, kdy bude Elektrabel hostem internetového rádia Akropolis.

Technovečírek v Roxy samozřejmě doplní ještě celá řada djs. Zhřívat publikum tu zapomoci čtyř gramofomů a dvou mixů budou od samého začátku pražští showmani Machine Funck. V hlavním čase dostane prostor masér Spyro a odpálí energetickou taneční nálož. Posledními na hlavním flooru, koho si můžete tento večer vychutnat budou jablonečtí "murder boys" Daho & Ginger. Vystoupí rovněž na čtyři gramofony a dva mixy v nelítostné exhibici plné birminghamského zvuku a ostré elektroniky.

Techno však nebude to jediné, na co si můžete tento večer v Roxy zatančit. Druhý floor totiž bude po celou noc patřit minimalu! Ve dvouhodinových setech se tu jeden po druhém v přehlídce toho nej, vystřídají Click Joe, Mooris a Ála. Pokud patříte mezi fandy fenoménu zvaného minimal music, určitě by jste v Roxy neměli chybět také!

Set Makatona ke stažení: zde

 
Severní Vítr Je Krutý Tour 2007 Rozhovor s dvojkou D+G o akci Severní vítr je krutý Makaton zahraje v březnu živě v Roxy

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Severní vítr v Roxy od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016