PARTYINFO

 

EXTRAVAGANZA NIGHT

Datum konání:
20.01.2007 - sobota
Místo konání:
Turnov - Scorpion Music Club
DJs:
Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Jay Dany Dee,
Popis:
start 21:00
Line-up:
21.00 start
21.00 – 23.00 Jay Dany Dee
23.00 – 01.00 Carrione aka Diesel Phunk
01.00 – 03.00 Nifty
 
 
Extravaganza Night v turnovském klubu Scorpion

Sobotní večer 20.1.2007 v turnovském Music Clubu Scorpion bude ve znamení zcela nové noci Extravaganza Night, která svým pojetím rozšíří současnou hudební nabídku prostoru MC Scorpion směrem ke klubové scéně. Extravaganza Night nabídne atmosféru oblíbených klubových nocí pod hudební taktovkou zkušených klubových djs, kteří sobotní noc 20.1.2007 zahalí do houseového, trance a progressive hávu.

Extravaganza Night – nová hudební noc

Extravaganza Night je zcela nový projekt MC Scorpion a tanečního serveru Czech-Dance.com, který hodlá rozšířit hudební nabídku turnovského prostoru MC Scorpion směrem ke klubové scéně. Noci Extravaganza Night svým návštěvníkům nabídnou extravaganci, atmosféru a zábavu oblíbených klubových nocí, které hudebně podpoří vybraní klubový djs.

Projekt nocí Extravaganza Night se však nehodlá striktně orientovat pouze na jeden směr soudobé klubové hudby, proto se i vy návštěvníci budete moci podílet na vývoji těchto nocí prostým vyjádřením svých přání o podobě nocí v diskuzi na stránkách MC Scorpion.

Noci Extravaganza Night startují již 20. ledna

První noc Extravaganza Night odstartuje již v sobotu 20.1.2007. Křest noci proběhne pod taktovkou celkem tří klubových djs, kteří představí v současnosti velmi populární zvuk klubových nocí zaměřujících se na house, trance a progressive.

Prvním pozvaným hostem noci je osobnost pohybující se na taneční scéně již od přelomu let 1998/1999, promotér, otec projektu Extravaganza Night, rezident vyhlášené noci Meccamix v pražském klubu Mecca za rok 2005, častý host klubové scény v německém Ambergu a rezident pořadu Global Beats na mexickém rádiu Masmusic, dj Carrione aka Diesel Phunk, jehož sety se vyznačují nejen vysokou mírou nápaditosti, ale je schopen velmi pružně reagovat na potřeby publika díky jeho opravdu širokému hudebnímu potenciálu.

Druhým hostem večera je člověk stojící ze projektem hudebního serveru Czech-Dance.com, promotér a dj v jedné osobě dj Nifty. Hudebně se dj Nifty pohybuje ve vodách v současnosti stále oblíbenějších hudebních stylů progressive a trance. Zajímavostí této osobnosti je striktní využívání tzv. PC djingu, při němž nejsou používány klasické gramofony, ale pracuje se v software umožňujícím tzv. on-line mix např. Virtual Dj, Traktor Studio, Ableton apod.

Posledním hostem startovní noci Extravaganza Night je zástupce severočeské taneční scény, rezident nocí Mix Style, dj Jay Dany Dee. Ač je tento dj teprve nováčkem na české taneční scéně, tak své jméno již dokázal protlačit po bok osvědčených jmen např: Orbith, Carrione aka Diesel Phunk či Chris Sadler na akcích v Teplicích, Praze či Brně. O jeho kvalitách svědčí i fakt, že byl úspěšným finalistů hned několika djských soutěží. A co vlastně Jay Dany Dee hraje? V jeho rekordbagu naleznete desky s club a funky houseovou či progressive náladou.

Stále nevíte…?

Stále nevíte zda by vás noc oslovila, nebo vám přijde název noci povědomí? Taneční akce Extravaganza Night nejsou na taneční scéně novinkou, ale volně navazují na sérii akcí Dance Extravaganza Night, která byla propojena se stejnojmenným pořadem na rádiu Evropa 2 a přesně takovou atmosféru, která vyprodala a rozskákala nejeden klub mezi lety 2003 až 2006 očekávejte i v sobotu 20.1.2007 v turnovském MC Scorpion.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016