PARTYINFO

 

CYBERTRONIC II

Datum konání:
30.03.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Heršpická 9
DJs:
Preach (can), Eric Prydz (swe), Filterheadz (bel), Preach, Budai (hun), Afrika Islam, Fred Baker (bel), Dandy (hun), Breeth (sk), LayDee Jane, Orbith, Michal Poliak, Martin Hloch, Kaisersoze, Simon Sayz, Fuko
Popis:
vstup v předprodeji 390 czk
Line-up:
1st stage
19.00 - Michal Poliak Michal Poliak (aka BB Mike)
20.00 - Dandy
21.00 - Orbith
22.30 - Breeth
23.30 - Eric Prydz
01.30 - Laydee Jane
03.00 - Fred Baker
04.30 - Filterheadz
06.00 - Martin Hloch
07.00 - end

2nd stage
20.00 - výherce Raverecords.cz
21.30 - Simon Sayz
23.00 - Budai
00.30 - Preach
02.30 - Afrika Islam
04.00 - Hydrophonic
05.30 - Kaisersoze
07.00 - end
 
 
 
DJ Fuko vyhrál hraní na Cybertronicu - rozhovor
Filip Farkaš alias DJ Fuko se stal výhercem soutěže Raverecords.cz a dostal tak příležitost zviditelnit se na halovce Cybertronic II. Jak nám prozradil v rozhovoru, bude to pro něj vůbec poprvé v hale před tak početným publikem, takže už proto se na hraní moc těší. Rozhodně to ale není žádný nováček na scéně, protože djingu se věnuje již od roku 1997. Více na sebe prozradil v odpovědích na otázky Martina Biebera z Cybertronic teamu.
 
Ahoj Filipe! Bude pro Tebe Cybertronic II první hraní na halovce? Jaké jsou tvoje pocity z výhry a očekávání od tohoto eventu?

Ahoj, zdravím všechny. Ano, Cybertronic II bude moje první halovka. Moje pocity z výhry? Byl jsem fakt překvapenej, udělalo mi to velkou radost! Jinak od toho nic neočekávám, chci si prostě zahrát.

Jaké naděje si vkládal do výhry v soutěži na Raverecords.cz? Co bylo pro tebe inspirací při tvorbě soutěžního dema?

Chtěl jsem si zkusit zasoutěžit a třeba i vyhrát, ale moc jsem s tím nepočítal Ale ono to klaplo! Demo sety nahrávám a rozdávám kde se dá, tak jsem ho poslal i do této soutěže.

Jak si se vlastně k DJingu dostal a jaké jsou tvé cíle v této sféře?

Začínal jsem hrát z cédeček, většinou po místních klubech. Později jsem měl šanci zkusit si gramofony. Okamžitě mě to zaujalo a časem jsem si pořídil své vlastní. Tím to všechno taky před osmi lety začalo. A cíle? Určitě bych se chtěl prosadit, ale myslim, že je to hlavně o štěstí. Hudba mě fakt baví. Rád si zahraju všude a snažim se, aby se sety lidem na party líbily.

Co tě nejvíce ovlivňuje, které hudební styly, popř. které osobnosti na taneční scéně?

Mám rád spoustu stylů hudby od Breaku, Electro-Housu, přes Progressive až po Techno. Osobně momentálně hraji Electro-house a Tribal-house. Mezi mé oblíbence patří spousta interpretů  z tuzemské i zahraniční taneční scény. Např. Michael Burian, Chris Sadler, Corvin Dalek, Chemical Brothers, Timo Maas a spousta dalších.

Co považuješ za stěžejní ve své kariéře? Byl tu nějaký zásadní zlom, či posun?

Za svoji kariéru jsem měl možnost zahrát si po boku zajímavých a hodnotných jmen. V onom seznamu bych vyzdvihl hlavně tyto: Enrico, K.Sandra, Marek Řeřicha, Nailer,Pc, Samuel Wega, Jan Kessler, Marcus Cooper, E-Lite, Laydee-Jane, Millo Moretti, Orbith, Raju, Madman, Pete Walk a další Z navštívených klubů jsem nejvíce pyšný na Duplex, Studio 54, Club 77, Beseda, či Defilé. V kariéře mi významně pomohly live sety na rádiích Evropa 2 (Dance Extravaganza) či Bonton rádio DJ (Vítův tanec LIVE).

Z čeho hraješ a jaký je tvůj názor na současné hardwarové mašinky, které usnadňují djům práci, ale na druhou stranu také otvírají nové možnosti? Využíváš taky nějakou?

Hrál jsem z vinylů, ale po pár letech mě už nebavilo čekat, jestli přijdou nebo nepřijdou desky, protože už nejsou na skladě. Navíc jsem si desky objednával z Ameriky, takže poštovné taky nebylo zadarmo… Doba jde dopředu a mašinek je spousta. I já sám jsem si pořídil Final Scratch 2. Dává mi to každopádně větší možnosti, ale hlavně - můžu si stahovat hudbu přes internet - to je fakt pohoda!

Jsi spokojený s hudební scénou a nabídkou ve svém okolí?

V mém okolí je sice pár menších klubů, ale vesměs nic extra. Protože bydlím kousek od Prahy, tak není problém najít zábavu - tam se vždycky něco děje.

Jak probíhá tvoje komunikace s publikem na parties? Přizpůsobuješ svůj set lidem hodně nebo vůbec?

Určitě se přizpůsobuji clubberům. Hraji hlavně pro lidi a chci, aby se bavili. Takže podle atmosféry večera a celkové nálady v klubu pak vypadá set.

Budeš se na pátek nějak speciálně připravovat? Co bys vzkázal clubberům, pro které budeš na Bibi aréně hrát? Jaké desky nám do Brna přivezeš?

Na pátek se moc těším, ale nějak speciálně se připravovat nebudu. Zahraji jako vždycky a uvidíme. Clubberům bych chtěl rozhodně vzkázat, ať se dobře baví. PS: Přivezu Vám trošku electra! Těším se na viděnou… Ahoj

 
Cybertronic II – změna v časovém lineupu Eric Prydz – producent více tváří Poslední info k Cybertronicu + set Erica Prydze Fred Baker: "Trance má stále co nabídnout a žije." Rozhovor s LayDee Jane k Cybertronicu Cybertronic mění místo konání! Maďaři Dandy a Budai na Cybertronic II Informace o VIP vstupenkách na Cybertronic II BB Mike: "Snažím se držet si svůj sound." DJ Preach: "Hraní v ČR si vždy maximálně vychutnávám." Cybertronic II: informace k fotopasům a akreditacím Cybertronic: info o předprodejích Cybertronic II – nevídané performace Další jména na Cybertronic potvrzena Známe line-up druhého dílu Cybertronicu Eric Prydz na Cybertronicu? Marco V na Cybertronicu nebude? Cybertronic II proběhne v březnu v hale Rondo

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Vyjádření managementu Erica Prydze Vyjádření pořadatele k Cybertronicu Cybertronic II - Eric Prydz nepřijel!
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016