PARTYINFO

 

CYBERTRONIC II

Datum konání:
30.03.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Heršpická 9
DJs:
Preach (can), Eric Prydz (swe), Filterheadz (bel), Preach, Budai (hun), Afrika Islam, Fred Baker (bel), Dandy (hun), Breeth (sk), LayDee Jane, Orbith, Michal Poliak, Martin Hloch, Kaisersoze, Simon Sayz, Fuko
Popis:
vstup v předprodeji 390 czk
Line-up:
1st stage
19.00 - Michal Poliak Michal Poliak (aka BB Mike)
20.00 - Dandy
21.00 - Orbith
22.30 - Breeth
23.30 - Eric Prydz
01.30 - Laydee Jane
03.00 - Fred Baker
04.30 - Filterheadz
06.00 - Martin Hloch
07.00 - end

2nd stage
20.00 - výherce Raverecords.cz
21.30 - Simon Sayz
23.00 - Budai
00.30 - Preach
02.30 - Afrika Islam
04.00 - Hydrophonic
05.30 - Kaisersoze
07.00 - end
 
 
 
DJ Fuko vyhrál hraní na Cybertronicu - rozhovor Cybertronic II – změna v časovém lineupu
Eric Prydz – producent více tváří

Byla by chyba zůstat jen u strohého popisu hlavního headlinera, který jsme uvedli v jedné z předchozích tiskových zpráv. Je třeba si totiž uvědomit, že jeho jméno není jen o megahitu Call On Me se sexy videoklipem. Eric stojí za mnoha dalšími projekty, především jako producent. Pokud Vám něco říkají jména jako Steve Angello, Axwell, či Andreas Postl, tak věřte, že za mnoha jejich počiny stojí společně i Eric Prydz. Navíc si tento podnikavý Švéd rozběhl i svá vlastní hudební vydavatelství.

Pryda Recordings, Pryda Friends a Mouseville jsou stockholmské značky, jejichž releasy jsou velice žádané na vinylech i v digital download shopech. Vcelku pravidelně se hity jako „Aftermath, Frankfurt, Remember nebo The Gift“ umisťují v tanečních hitparádách a žebříčcích na předních příčkách a najdete je také v TOP10 většiny DJů světového formátu.

Asi nejvýznamnější je Ericova producentská práce pod pseudonymem Pryda. Zde odvádí famózní práci s electro-houseovými prvky, vokály a celkovou atmosférou tracků, kterými pak při svých živých vystoupeních přivede roztančené publikum do euforické nálady s rukama nad hlavou a úsměvy na tvářích. To jistě potvrdí i v hale ex-Bauhaus alias BIBI aréně, kde v hlavním hracím čase předvede své djské umění v plné kráse. Aktuálně nejnovější a velmi hraná je skladba s názvem Shadows.

O support se již nějaký ten pátek starají přední světoví djs ve svých setech a vystoupeních, a skladba má velmi kladné ohlasy u kritiky i u samotných party people. Nejen originální produkcí je však tento umělec živ. Brilantní práci odvádí také na remixech pro Paola Moja (skladba 1983), Switch (The Bit Patchy), a opomenout nesmíme ani bezkonkurenční re-make staré klasiky od Pink Floyd – Proper Education. Sečteno a podtrženo jeho producentské kvality lze jen velmi těžko s kýmkoliv srovnávat, a Prydzův hudební talent jen potvrzují zvučné reference u support djs a odborné kritiky. Každý jeho set je unikátní pro svou atmosféru založenou na hutném basovém základu, ale především gradací která v podstatě neustává od první minuty až do posledního tracku.



Eric snad ještě nezažil publikum znuděné nebo překvapené z jeho hudby. Naopak vždy jsou mu za jeho umění odměnou úsměvem rozzářené tváře, a energií nabité tancující davy. Tak tomu bylo i na pražské edici festivalu Vibrations, kde se uskutečnila jeho premiéra v ČR, následovaná stovkami pozitivních ohlasů a reakcí. Pokud ještě stále pochybujete, zda-li je headliner druhého dílu Cybertronicu zvolen šťastně, přesvědčí Vás snad definitivně jeho čerstvý letošní Essential Mix, který je asi nejlepší vizitkou Erica Prydze, kterou jsme mohli vybrat. Takže příjemný poslech a na viděnou  30.3. v Bibi hale!

URL: http://uploaded.to/?id=ka6h22

 
Poslední info k Cybertronicu + set Erica Prydze Fred Baker: "Trance má stále co nabídnout a žije." Rozhovor s LayDee Jane k Cybertronicu Cybertronic mění místo konání! Maďaři Dandy a Budai na Cybertronic II Informace o VIP vstupenkách na Cybertronic II BB Mike: "Snažím se držet si svůj sound." DJ Preach: "Hraní v ČR si vždy maximálně vychutnávám." Cybertronic II: informace k fotopasům a akreditacím Cybertronic: info o předprodejích Cybertronic II – nevídané performace Další jména na Cybertronic potvrzena Známe line-up druhého dílu Cybertronicu Eric Prydz na Cybertronicu? Marco V na Cybertronicu nebude? Cybertronic II proběhne v březnu v hale Rondo

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Vyjádření managementu Erica Prydze Vyjádření pořadatele k Cybertronicu Cybertronic II - Eric Prydz nepřijel!
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016