PARTYINFO

 

CYBERTRONIC II

Datum konání:
30.03.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Heršpická 9
DJs:
Preach (can), Eric Prydz (swe), Filterheadz (bel), Preach, Budai (hun), Afrika Islam, Fred Baker (bel), Dandy (hun), Breeth (sk), LayDee Jane, Orbith, Michal Poliak, Martin Hloch, Kaisersoze, Simon Sayz, Fuko
Popis:
vstup v předprodeji 390 czk
Line-up:
1st stage
19.00 - Michal Poliak Michal Poliak (aka BB Mike)
20.00 - Dandy
21.00 - Orbith
22.30 - Breeth
23.30 - Eric Prydz
01.30 - Laydee Jane
03.00 - Fred Baker
04.30 - Filterheadz
06.00 - Martin Hloch
07.00 - end

2nd stage
20.00 - výherce Raverecords.cz
21.30 - Simon Sayz
23.00 - Budai
00.30 - Preach
02.30 - Afrika Islam
04.00 - Hydrophonic
05.30 - Kaisersoze
07.00 - end
 
 
 
DJ Fuko vyhrál hraní na Cybertronicu - rozhovor Cybertronic II – změna v časovém lineupu Eric Prydz – producent více tváří
Poslední info k Cybertronicu + set Erica Prydze
Druhý díl Cybertronicu propukne už zítra v bývalém sídle Bauhausu v Brně a my tu máme pár posledních informací o dopravě, vstupenkách a chystané afterparty. Současně přidáváme biografii Erica Prydze s jeho Essential Mixem ke stažení.
 
Do začátku eventu Cybertronic II zbývá už jen několik desítek hodin, a proto Vám přinášíme poslední důležité informace k organizaci. Doprava k "Bibi hale" je možná jak autem, tak MHD. Dopravní podnik vyšel pořadatelům vstříc, a od cca 18:30 hod. bude posílen provoz autobusové linky 60 k zastávce Strážní (u M-paláce). Autobusy pojedou z centra po těchto zastávkách: Zvonařka, Úzká (u Tesca - přístup podchodem pod hlavním nádražím), Nové sady (tzv. Malá Amerika) a Křídlovická (hala Rondo).

V době nočního provozu (cca 23:00 – 5:00 hod.) zajišťuje obsluhu zastávky Strážní linka 96 jezdící na spojení u Hlavního nádraží. Posilové spoje od zastávky Strážní do centra budou řazeny dle aktuální potřeby až do skončení akce. Na všech těchto linkách platí běžný tarif MHD. Těm, kteří přicestují „po vlastní ose“ je samozřejmě k dispozici rozlehlé parkoviště bývalého supermarketu.

Na místě bude možné zakoupit všechny druhy lístků, a to za ceny 550,- za klasický, 900,- za VIP a 2200,- za VIP GOLD. Majitelé vstupenek z předprodejů budou mít ke vcházení vyhrazeny krajní dveře na levé straně haly, hned vedle potom budou směrováni clubbeři, kteří si zakoupí lístky na místě. O kousek dál, cca na úrovní druhé stage bude vstup určený VIP a VIP GOLD návštěvníkům, dále akreditovaným novinářům a potvrzeným výhercům soutěží.























Organizační struktura haly bude zachována podle již zveřejněné vizualizace, jediný přesun zaznamená kvůli oddělenému VIP vstupu jeden z barů (viz aktualizovaný nákres). Diskutované toalety budou posíleny o chemické "Toi Toi," aby byla pokryta celá kapacita haly. Samotná hudební produkce bude trvat od 19h do 7h ráno.

Informace o afterparty budou upřesněny v průběhu eventu prostřednictvím projekcí. Známé je už i poslední jméno do lineupu, tedy výherce soutěže na Raverecords.cz. Stal se jím DJ Fuko, který rozhodně není nováčkem na taneční scéně a zahrál si mimo jiné i v pražském Duplexu vedle Michaela Buriana.

Více o něm, spolu s krátkým rozhovorem čekejte na info serverech a webových stránkách akce www.cybertronic.dj. Věříme, že si druhý díl Cybertronicu všichni maximálně užijí, a za přispění kvalitních hudebních výkonů všech účinkujících a performací projektu Argolla budou odcházet s jedinečnými pozitivními zážitky.

Těšíme se na Vás!

 
Fred Baker: "Trance má stále co nabídnout a žije." Rozhovor s LayDee Jane k Cybertronicu Cybertronic mění místo konání! Maďaři Dandy a Budai na Cybertronic II Informace o VIP vstupenkách na Cybertronic II BB Mike: "Snažím se držet si svůj sound." DJ Preach: "Hraní v ČR si vždy maximálně vychutnávám." Cybertronic II: informace k fotopasům a akreditacím Cybertronic: info o předprodejích Cybertronic II – nevídané performace Další jména na Cybertronic potvrzena Známe line-up druhého dílu Cybertronicu Eric Prydz na Cybertronicu? Marco V na Cybertronicu nebude? Cybertronic II proběhne v březnu v hale Rondo

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Vyjádření managementu Erica Prydze Vyjádření pořadatele k Cybertronicu Cybertronic II - Eric Prydz nepřijel!
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016