PARTYINFO

 

MAXIMIZOR - ROCK & RAVE SLAVES

Datum konání:
02.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Joost Van Bellen (hol), DJs Are Not Rockstars feat. Alexander Technique & Princess Superstar (usa), Vectif
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
Line-up:
22:00 – 00:00 Vectif
00:00 – 00:15 Diesel Fashion Show
00:15 – 01:30 Joost Van Bellen
01:30 – 03:30 DJs Are Not Rockstars feat. Alexander Technique & Princess Superstar
03:30 - 05:00 Joost Van Bellen
05:00 – END dj´s on rotation
 
 
Joost Van Bellen: "Doufám, že Maximizor odnese střechu."
Joost Van Bellen tento pátek v klubu Radost FX
 
 
MAXIMIZOR – to je nový residentní večer skělého dje, inovátora a hudebního chameleona Joosta Van Bellena v klubu Radost FX. Koncept večera vychází z produkce Radosti FX, společnosti Diesel samotného Joost Van Bellen, který je členem královské rodiny této módní značky. S nepravidelnou pravidelností se s ním budete setkávat v průběhu tohoto roku a doufejme, že i v letech následujících. Večer s podtitulem „Rock & Rave Slaves“ vás provede tím nejaktuálnějším hudebním klubovým soundem, který si neklade žádné hranice kromě jedné. Bavit, bavit a zase bavit. Doufáme, že se to povede i ve vašem případě. Radost FX vám tak nabízí další skvělý večer hodný světového jména.

Připravena je přehlídka spodního prádla DIESEL a kromě Joosta Van Bellena se poprvé v České Republice představí jeden z nejzábavnějších a nejoriginálnějších projektů současnosti, který si říká DJ´S ARE NOT ROCKSTARS, který tvoří DJ Alexander Techinque a vokalistka PRINCESS SUPERSTAR. Tito dva během několika let procestovali se svým vystoupením téměř celý svět. Podle Joostových slov bychom na úvodní party jen stěží hledali někoho, kdo by byl schopen v klubu vytvořit lepší atmosféru. Jejich hudební rozsah je vskutku značný a to vše podávají s osobitým nadhledem a vtipem. Prostě ta nejlepší dvojice na mejdan, kterému bude šéfovat právě samotný Joost, který si je již několikrát pozval na své další residenční večery, kterými jsou RAUW a CLUB FILTH. Předskokanem bude DJ Vectif, kterého znáte s jeho populárního večírku PLASTIQUE.

www.vanbellen.dj

DJ´s Are Not Rockstars (New York City, USA)

Tento unikátní a inovativní projekt dalo dohromady duo DJ Alexander Technique a zpěvačka Princess Superstar. Vše začalo tak, že Alexander djoval, zatímco Princess Superstar vystupovala se svojí live show. Během turné Alexander přesvědčil Princess Superstar, aby vystupovali společně během jedné paralelní show, kdy bude Alexander djovat a ona bude fungovat jak MC při jeho setech. Jejich show zahrnuje 40 let populární hudby. MC´ing, scratche, electro, punk, hip hop, classic rock & 80´s. To vše od nich mohli slyšet fanoušci po celém světě od Sydney, Tokyo, až po New York. V jejich mixech můžete slyšet opravdu vše od 50 Cent vs. Whitney, „Another Brick In The Wall od Pink Floyd dohromady s Peaches, Salt´n´Pepa s Green Helvetem, Chaka Khan s The Neptunes nebo třeba Mu namixovane dohromady s The Clash a Alter Ego. A to je jen malý příklad kreativity a šílenství, které tato dvojice vykouzlí na tanečním parketu.

www.myspace.com/djsarenotrockstars

Přehlídka nové kolekce spodního prádla DIESEL!!!
Haircuts by KO HAIR DOGS
Visuals by  VJ MARTIN (Plastique)

 
Joost Van Bellen rezidentem klubu Radost FX

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016