PARTYINFO

 

RENAISSANCE

Datum konání:
19.01.2007 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Andro (andro.hu), Da Moon (djdamoon.com), Bo.Dan (solstice rec.)
Popis:
start 21:00, vstup do 23:00 40 czk, poté 70 czk
 
 
Maďarský DJ Andro se představí v PH+

Atmosféra, nadčasový sound, vynikající výkony DJs, správně rozjetý mejdan – tak se dá charakterizovat klubová noc DJe Da Moona – Renaissance.

Na lednový díl zavítá zahraniční host z Maďarska, kterého budete mít možnost slyšet v Čechách poprvé. Můžete se těšit na světoznámého producenta, remixéra a DJe v jedné osobě – Andra. Bylo mu sotva 15 let, když byl jeho track vydán na kompilaci. Jeden z jeho remixů Pink Floyd se stal druhým nejprodávanějším singlem roku 2004 podle žebříčku belgického shopu. Hudba z Androvy produkce se pravidelně objevuje v setech Johna Digweeda, Satoshi Tomiieho nebo Catanea. Od roku 2006 má měsíčně pravidelnou radiovou  show pod názvem Indigo na jednom z neprestižnějších internetových rádií – Proton. Jeho show je následně pravidelně stahována více než 5000 posluchači.  V roce 2006 byl zařazen do žebříčku nejoblíbenější světových DJ dle nejrespektovanějšího britského časopisu DJ Mag Jeho hudební styl je možno charakterizovat jako taneční electro s prvky progressive na houseovém základu. Jeho DJská show nenechá nikoho v klidu.

Svůj premiérový set v plzeňském klubu PH+ odehraje po boku residenta akce DJe Da Moona, který vás bude hudebně provázet až do ranních hodin. O příjemný warm up se postará pražský DJ Bo.Dan patřící do stáje Solstice records a Roxy booking.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016