PARTYINFO

 

TECHNO MASTERS

Datum konání:
13.04.2007 - pátek
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
DJ Rush (usa), Pet Duo (brazil), Marko Nastic (srbsko), Agent, Pavel Krejdl, Deepdance, Matrix aka Fishguard, Pluschen
Info:
http://www.djagent.cz...
Popis:
vstup v předprodeji 329 czk
Line-up:
20:00 - 21:00 Fishguard
21:00 - 22:00 Pavel Krejdl
22:00 - 24:00 Marko Nastič
24:00 - 01:00 Agent
01:00 - 03:00 DJ RUSH
03:00 - 04:30 Pet Duo
04:30 - ??? Pluschen
 
 
 
Agentova závěrečná zpráva k Techno Masters
Vše, co potřebujete vědět o Techno Masters
Ve stejný den jako Amazing City proběhne v Benešově u Prahy další velký taneční 'event'. Narozeniny jednoho z nejznámějších tuzemských technojezdců přijedou oslavit DJ Rush, Pet Duo, Marko Nastic a další. Klikejte na nadpis pro detailní informace o dopravě, šatnách, ochrance apod.
 
Doprava autem:
Z Prahy: Autem z Prahy po dálnici D1 směr Brno a na cca 30km odbočit směr Benešov u Prahy. Cesta autem z Prahy trvá max. půl hodiny.
Z Brna: Autem z Brna po dálnici D1 směr Praha a na cca 170km odbočit směr Benešov u Prahy. Cesta autem z Prahy trvá max. hodinu a půl.

Doprava vlakem:
Do Benešova u Prahy je možné též dorazit vlakem. Informace o odjezdech ze směru Praha i ze směru České Budějovice najdete na adrese www.jizdnirady.cz Pěšky z vlakového nádraží je to cca 1,5 km daleko, tedy asi 10 minut chůze.

Vstup: Dveře KC karlov se otevřou v pátek 13.4.07 ve 20hod. Vycházet z prostoru KC Karlov nebude povoleno. Po pouštění prostoru poybývá vstupenka platnosti.

Výherci soutěží: Všichni budou napsaní na „listu výherců“ u hlavního vchodu. Bude se jednat o stejný vchod jako pro návštěvníky, kteří si budou kupobat vstupenku na místě. Žádáme Vás abyste si ssebou vzali doklad totožnosti, bez kterého Vás nemůžeme vpustit dovnitř.

Vstupenky na místě: Jedna vstupenka na místě bude stát 399,- Kč. Na místě bude připraveno několik set zbývajících vstupenek. Pokud ještě nemáte vstupenku zakoupenou a necháváte to na poslední chvíli, radíme Vám abyste na místě byli včas.

Šatny: Šatny budou v provozu a budou pokrývat kapacitu cca 1000 uložených věcí. Za uložení jedné věci bude účtován poplatek 20,-Kč.

Bary: K maximálnímu komfortu všech návštěvníků bude sloužit celkem sedm barů ve všech podlažích KC Karlov včetně baru s míchanými koktejly.

Guestlist: Pro všichny djs, partnery a hosty narozeninové párty bude vyhrazen zvláštní vstup, který je umístěn na opačné straně KC Karlov než je vstup hlavní. Žádáme Vás abyste si ssebou vzali doklad totožnosti, bez kterého Vás nemůžeme vpustit dovnitř.

Extras:

Videoprojekce: O videoprojekci se bude starat po celou dobu párty skvělý VJ Identy, se kterým spolupracujeme již od počátku na všech dílech plzenského Pigfestu. Projekce bude promítána na dvou ostrých plátnech pověšených na stranách vedle DJe o úhlopříčce cca 2,5m x 1,8m a zdroj na ně bude promítán dvěma silnýmy LCD projektory pro maximální jasnost obrazu.

Lasery: Objednány jsou dva silné lasery známé např. z festivalu Svojšice.

Dekorace: O dekoraci se stará J.S laboratories, který má velké zkušenosti se zdobením většiny prostorů v Praze. Naposledy jste jeho práci mohli ocenit na prvním dílu klubovky Millenium v pražském Abatonu.

Praktické:

Co nelze vnášet na párty: Do prostotu KC Karlov je přísný zákaz vnášení vlastního jídla a pití, nebezpečných předmětů, omamných látek a živých zvířat. Nechte si tedy láhve vlastního pití raději v autech, protože v opačném případě budeme nuceni je odebrat při vstupu.

Ochranka: Bezpečnostní služba se bude po celou dobu konání akce starat o hladký průběh a vaši bezpečnost. Dbejte pokynů bezpečnostní služby a pořadatele.

Záchraná zdravotní služba: O vaši bezpečnost se bude po celou dobu konání párty starat tým profesionálních záchranářů. V případě jejich potřeby vyhledejte místnost označenou červeným křížem v druhém patře budovy.


Přeji příjemnou zábavu, Agent a Techno Masters team


 
Vstupenky na Techno Masters stále k mání! Stáhněte si video pozvánku na Techno Master Marko Nastic: "Myslím, že je důležité být různorodý." Pet Duo: "Dostaneme ze sebe to nejlepší." Kompletní line-up Techno Masters Velké soutěže k Techno Masters Odkud se vzal Marko Nastič? Techno Masters: Agentovy narozeniny ve velkém stylu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016