PARTYINFO

 

AMAZING CITY

Datum konání:
13.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Paul Oakenfold (uk), Johan Gielen (nl), Judge Jules (uk), Eddie Halliwell (uk), Matt Hardwick (uk), Laydee Jane, Daniele Divoli (uk)
Info:
http://www.amazingcity.cz
Popis:
vstup 450 czk
Line-up:
20:00 – 21:30 Laydee Jane
21:30 – 22:30 Daniele Divoli
22:30 – 00:00 Johan Gielen
00:00 – 02:00 Paul Oakenfold
02:00 – 03:30 Eddie Halliwell
03:30 – 05:00 Judge Jules
05:00 – 06:00 Matt Hardwick
 
 
 
Daniel Trojan z Clear Vision hodnotí Amazing City
Dlouho očekávaná party Amazing City je za námi a přišel čas na stručnou rekapitulaci. Akce budila zvědavost především ze dvou důvodů: jaký výkon předvedou hvězdná jména z line-upu a jak si agentura Clear Vision organizačně poradí se svojí premiérou. A jak to dopadlo? Hvězdy nakonec předvedly opravdu dobré výkony a pátek třináctého nepřinesl smůlu ani pořádající společnosti.

"Amazing City přílákalo přes 5 500 návštěvníků, což považujeme za slušný úspěch. Atmosféra na akci byla po celou dobu příjemná a lidé se očividně bavili. Navíc až do úplného konce, kdy jsme měli velký problém je po ukončení akce dostat ven z haly," říká Daniel Trojan z Clear Vision. "Byli jsme poměrně napjatí, jak jednotliví DJové zahrají, přece jen to bylo několik velkých hvězdných jmen pohromadě. Podle mého však nikdo z nich nezklamal a třeba Judge Jules předvedl nad očekávání skvělou show. Samostatnou kapitolou byla světelná show, která podle ohlasů návštěvníky doslova ohromila," dodává Daniel Trojan.



"Samozřejmě i po akci pečlivě nasloucháme návštěvníkům a sledujeme diskusní fóra, tak jako jsme to dělali před akcí, kdy jsme touto cestou odpověděli na mnoho dotazů. Vnímáme proto kritiku, která se na nás snesla, týkala se hlavně zvuku a také speakra," pokračuje v hodnocení Daniel Trojan. "Vybrali jsme naprosto špičkovou zvukovou aparaturu včetně zvukaře. S čím jsme však nemohli počítat bylo to, že Daniele Divoli ji svým ne úplně citlivým přístupem lehce poškodí. Od té chvíle nemohl zvuk jet na maximální hlasitost, kvalitativně však zůstal na stejné úrovni. Co se týče moderátora, zkusili jsme jako první u nás angažovat 'živého' moderátora. Je pravda, že své vystoupení nezvládl tak, jak jsme očekávali, takže tento prvek budeme pro další akce pečlivě zvažovat," rekapituluje Daniel Trojan.

"Celkově jsme však s akcí velmi spokojeni. Nedošlo k žádným komplikacím, lidi se dobře bavili, nikde se netvořily fronty, jak jsme slíbili. Tímto bychom chtěli poděkovat všem partnerům a dodavatelům za profesionální spolupráci a těšíme se na spolupráci další," dodává Daniel Trojan.

 
Přípravy Amazing City ve 3D panoramách Poslední informace k Amazing City + line up Jak to bude vypadat na Amazing City? Johan Gielen: "Hovoří za mě má muzika." Reklamní spot k dubnové Amazing City Judge Jules: "Každý týden připravuji nové tracky." Přehled Warm-upů před dubnovou party Amazing City Amazing City - levnějsí vstupenky pouze do 11. března LayDee Jane: "V Čechách se 'odborníci' trancu spíše vysmívají." Vše, co potřebujete vědět o Amazing City Stahujte sety headlinerů dubnové Amazing City Vyhrajte vstupy na Oakenfolda! Amazing City: další informace o předprodejích Amazing City: změna v line-upu Kompletní informace o chystané Amazing City Kdo je Eddie Halliwell? Na Amazing City vystoupí i Eddie Halliwell Další hvězdou na Amazing City bude Judge Jules Paul Oakenfold - Pioneer of Dance Music Informace o předprodejích na Oakenfolda Johan Gielen dalším headlinerem Amazing City Paul Oakenfold přijede v dubnu do T-Mobile Arény

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016