PARTYINFO

 

AMAZING CITY

Datum konání:
13.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Paul Oakenfold (uk), Johan Gielen (nl), Judge Jules (uk), Eddie Halliwell (uk), Matt Hardwick (uk), Laydee Jane, Daniele Divoli (uk)
Info:
http://www.amazingcity.cz
Popis:
vstup 450 czk
Line-up:
20:00 – 21:30 Laydee Jane
21:30 – 22:30 Daniele Divoli
22:30 – 00:00 Johan Gielen
00:00 – 02:00 Paul Oakenfold
02:00 – 03:30 Eddie Halliwell
03:30 – 05:00 Judge Jules
05:00 – 06:00 Matt Hardwick
 
 
 
Daniel Trojan z Clear Vision hodnotí Amazing City Přípravy Amazing City ve 3D panoramách Poslední informace k Amazing City + line up
Jak to bude vypadat na Amazing City?
Zajímá vás jak bude vypadat scéna 13. dubna v T-Mobile Areně? Organizátoři z Clear Vision právě zveřejnili vizuály a podrobnosti ke konečné podobě a umístění pódia, zvuku, světel atd. 
 
V hlavní roli každé party je samozřejmě DJ. Proto pro účinkující bude připraveno pódium vysoké tři metry, z kterého bude mít umělec dokonalý přehled o tom, jak jsou fanoušky s jeho vystoupením spokojení. Snímat ho budou dvě špičkové kamery, z toho jedna v přímo u DJe, obraz bude přenášen na několik pláten. „Pro fanoušky je však samozřejmě důležitější DJe pořádně slyšet než vidět. Na Amazing City bude z tohoto důvodu ze zahraničí dovezen hi-tech audio systém L´Accoustic KUDO o výkonu 170 kW,“ říká Daniel Trojan z Clear Vision. Systém zajistí zvuk, s kterým budou spokojeni i ti největší fajnšmekři. Je totiž možné jej vyladit naprosto přesně dle potřeb konkrétního prostoru – velmi přesně lze nastavit zvukové vyzařování i dosah.




















Umělci se však budou muset opravdu snažit, aby jejich vystoupení nezastínila scéna a probíhající světelná show. Ta bude pro DJe rozhodně důstojnou konkurencí, se kterou budou muset soutěžit o pozornost fanoušků. „Scéna je společným dílem těch nejzkušenějších na české taneční scéně, firem Artcom, AudioLight a Barometr, VJs pochazí z bookingové stáje Phase. Nosným tématem vizuálního programu bude město a noční život,“ popisuje Daniel Trojan. Tomu odpovídá i hlavní vizuální prvek scény – mrakodrapy – nasvícené obří backdropy – a ulice pod nimi – panoramatické projekce po celé délce podia.


















Pastvu pro oči pak nabídne světelná show. Konstrukce, která poslouží k zavěšení celého světelného parku, má 7tunovou hmotnost a není divu. Připraveno bude 100 světelných hlav o celkovém výkonu 130 kW a světelné vykrývky zajistí, že pokryt bude kompletně celý prostor haly. Zajištěny jsou i čtyři lasery, dva plnobarevné a dva zelené a také 15 zrcadel pro odrazy světel. Opravdovou chuťovkou bude pak vodní stěna, kterou již mohli vidět příznivci Tiesta na jeho vystoupení v ČR. Na Amazing City však budou použity úplně nové světelné efekty, které designéři mohli navrhnout díky unikátní kombinaci světelných hlav, laserů a právě již zmíněné vodní stěny.

O party Amazing City
Agentura Clear Vision připravuje na 13. duben 2007 do pražské T-Mobile Areny velkolepou trance party Amazing City. Nejdražší světový DJ Paul Oakenfold, dále Judge Jules, Eddie Halliwell a Johan Gielen jsou DJové, na nichž stojí program celé akce. Každý z nich by mohl být samostatným headlinerem velké party, ale pořadatelé se rozhodli, že nebudou troškařit a udělají českým fanouškům opravdu velikou radost.

Hvězdnou čtveřici doplní další tři známá jména – Matt Hardwick, LayDee Jane a také host Paula Oakenfolda, Angličan Daniele Divoli. Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketpro, Ticketstream, hypermarketech Globus, cestovních kancelářích Čedok a FIRO Tour, on-line pak na stránkách www.clearticket.cz. Hlavními partnery party jsou Redbull, Frisco a Skyy vodka, hlavními mediálními partnery Evropa 2, Metro, Óčko, techno.cz, libimseti.cz, i-legalne.cz a poslouchej.net. Více info na www.clearvision.cz a www.amazingcity.cz.
 
 
Johan Gielen: "Hovoří za mě má muzika." Reklamní spot k dubnové Amazing City Judge Jules: "Každý týden připravuji nové tracky." Přehled Warm-upů před dubnovou party Amazing City Amazing City - levnějsí vstupenky pouze do 11. března LayDee Jane: "V Čechách se 'odborníci' trancu spíše vysmívají." Vše, co potřebujete vědět o Amazing City Stahujte sety headlinerů dubnové Amazing City Vyhrajte vstupy na Oakenfolda! Amazing City: další informace o předprodejích Amazing City: změna v line-upu Kompletní informace o chystané Amazing City Kdo je Eddie Halliwell? Na Amazing City vystoupí i Eddie Halliwell Další hvězdou na Amazing City bude Judge Jules Paul Oakenfold - Pioneer of Dance Music Informace o předprodejích na Oakenfolda Johan Gielen dalším headlinerem Amazing City Paul Oakenfold přijede v dubnu do T-Mobile Arény

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016