PARTYINFO

 

AMAZING CITY

Datum konání:
13.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Paul Oakenfold (uk), Johan Gielen (nl), Judge Jules (uk), Eddie Halliwell (uk), Matt Hardwick (uk), Laydee Jane, Daniele Divoli (uk)
Info:
http://www.amazingcity.cz
Popis:
vstup 450 czk
Line-up:
20:00 – 21:30 Laydee Jane
21:30 – 22:30 Daniele Divoli
22:30 – 00:00 Johan Gielen
00:00 – 02:00 Paul Oakenfold
02:00 – 03:30 Eddie Halliwell
03:30 – 05:00 Judge Jules
05:00 – 06:00 Matt Hardwick
 
 
 
Daniel Trojan z Clear Vision hodnotí Amazing City Přípravy Amazing City ve 3D panoramách Poslední informace k Amazing City + line up Jak to bude vypadat na Amazing City?
Johan Gielen: "Hovoří za mě má muzika."
Představujeme dalšího z headlinerů očekávané premiéry Amazing City. Belgičan Johan Gielen poskytl organizátorům této halovky krátký rozhovor a my si ho už 13. dubna budeme mít možnost poslechnout naživo společně s Judgem Julesem, Paulem Oakenfoldem a dalšími.
 
Ještě nikdy jsi v Praze nebyl. Budeš mít čas na prohlídku?

Doufám že ano. Myslím, že Praha je fantastické město, chci ji opravdu projít a spoustu toho vidět. Možná dorazím o den dříve, abych měl dost času na prohlídku.

Máš nějakou veselou historku či zážitek z vystoupení?

Vtipná příhoda se mi stala pár měsíců zpět. Uprostřed vystoupení v klubu vypnuli proud. Nemohl jsem nic dělat, vyjma toho vzít kousek dřeva a zkoušet bavit publikum. Lidi reagovali pozitivně a nadšeně a tleskali do rytmu. Jakmile porucha skončila, začal jsem zase hrát a lidé se mohli zbláznit.

Co připravuješ na Amazing City pro české fanoušky?

Amazing City bude výborné, chci dát českým fanouškům to, co ode mě čekají. Takže se připravte, že uslyšíte to, co slyšet chcete. Vždycky říkám: mluvím se svými fanoušky beze slov, hovoří za mě má muzika.

Můžeš porovnat party v Holandsku a v Japonsku, kde jsi působil jako residentní DJ? Jsou si v něčem podobné?

Japonci jsou stejně jako Holanďané úžasní. Lidé se nechávají unášet hudbou, což dělá dobrou party. Asiaté jsou plní energie a velmi nadšení, když zvedám ruce do vzduchu, všichni to opakují. Je to jako aerobik.

Jaký máš nejhorší zážitek související s tvou prací?

Hmm, teď nevím. Vždycky smýšlím pozitivně po celou dobu a těším se z každého okamžiku, kdy pracuju.

Které místo, které jsi ještě nikdy neviděl, bys chtěl navštívit a proč?

Kdybych mohl na měsíc odjet, jel bych do divoké přírody Kanady nebo na expedice s tažnými psi na severní pól nebo na safari do Afriky, to jsou místa, kde jsem ještě nikdy nebyl.

Máš nový track, Relevations. Co bude následovat?

Magnitude bude další. Je to čtvrtá píseň na mém albu.

Připravuješ nové album?

Chtěl bych vyprodukovat kvalitní věc, takže si musíme na mé další album pár let počkat.

Co plánuješ do budoucna?

Kromě DJingu se chci potýkat s hudební produkcí. Tím spojím věci, které mám nejraději.

Máš nějaký vzkaz pro české fandy?

Buďte připravení, já dorazím. Konečně. Bude party.

 
Reklamní spot k dubnové Amazing City Judge Jules: "Každý týden připravuji nové tracky." Přehled Warm-upů před dubnovou party Amazing City Amazing City - levnějsí vstupenky pouze do 11. března LayDee Jane: "V Čechách se 'odborníci' trancu spíše vysmívají." Vše, co potřebujete vědět o Amazing City Stahujte sety headlinerů dubnové Amazing City Vyhrajte vstupy na Oakenfolda! Amazing City: další informace o předprodejích Amazing City: změna v line-upu Kompletní informace o chystané Amazing City Kdo je Eddie Halliwell? Na Amazing City vystoupí i Eddie Halliwell Další hvězdou na Amazing City bude Judge Jules Paul Oakenfold - Pioneer of Dance Music Informace o předprodejích na Oakenfolda Johan Gielen dalším headlinerem Amazing City Paul Oakenfold přijede v dubnu do T-Mobile Arény

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016