PARTYINFO

 

DANCE MUSIC AWARDS - WARM UP

Datum konání:
26.01.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
výherci anket a soutěží na serverech techno.cz, rave.cz, poslouchej.net, shadowbox.cz, breakbeat.cz a drumnandbass.cz
Info:
http://www.dancemusicawards.cz...
Popis:
start 22:00, end 06:00 vstup 100 Kč
Line-up:
Main Stage
22:00 Biscuit
23:00 Jeytee
00:00 Slater
01:00 Roman Rai
02:00 Locco
03:00 Weki
04:00 Monotype vs. Nika 77
06:00 End


DnB & Breakbeat Stage
22:00 El Axis
23:00 Electron
00:00 ANS
01:00 Sweg
02:00 Sayko
03:30 2K
04:30 MKS
06:00 End
 
 
Poslechněte si sety Slatera, Biscuita a Swega

Biscuit
www.djbiscuit.net/djbiscuit-my_deep_sounds_will_take_your_soul_higher.mp3

V podstatě náhodou jsem se v srpnu roku 93 dostal k hraní na party pořádané mým kamarádem. Tehdy to bylo sice ještě z cd, ale jednalo se čistě o house party - žádný diskošky :) V tý době jsem hojně navštěvoval zejména Radost a jasně věděl, že je potřeba kupovat si desky. Brzo jsme pořídili gramce a denně trénovali. No a pak už to šlo směrem ke klubům, které už v té době dobře fungovaly a bylo motivující v nich hrát. Tady je několik mých nejoblíbenějších :): PuntoAzul, RadostFX, Roxy, CZBeat, XT3, Akropolis.

V podobným stylu občasnýho hraní v těchto a jiných klubech se to táhne dodnes. S tím, že dnes se navíc věnuji i produkci vlastní hudby, kterou zařazuji do svých setů (dovoluje-li to technické vybavení klubu). Moje klubové sety jsou tvořeny zejména deephousovým základem doplňovaným vlivy, které mě oslovují. Ty hlavní vlivy jsou progressive, tribal, breaks a d`n`b, jazz, ethno.

Sweg
http://mp3.shadowbox.cz/sweg_06_12.mp3

O elektronickou hudbu se Sweg začal zajímat asi v roce 1996, o dva roky později naplno propadl drumandbassu a začal přemýšlet o djingu a pořádáni dnb akcí. V roce 2001 uspořádal první velmi vydařenou party v turnovském (dnes již neexistujícím) klubu Pyrám. V tom samém roce společně s DJem Starksem zakoupil gramofony a začal trénovat. První vystoupení odehrál asi tři měsíce po té turnovském klubu Peklo, následovala další hraní v Turnově a okolí, většinou společně s Anakinem, Vibezoomem a Starksem. V roce 2002 uspořádal v turnovském Starém kině společně se svým bratrem Anakinem party Cinematique s učastí nekolika zahraničních DJs, na níž navázali serií několika menších, zato nezapomenutelných akcí.

Od roku 2004 je členem Shadowboxu, kde působí převážně jako fotoreportér. Za několik let působení za gramofony si stihl zahrát v mnoha českých klubech, na Slovensku a v Rakousku a na několika větších akcích a festivalech (Open Air Field, Cosmic Trip, Love Planet, Hradhouse, Bush, Break4beats..) po boku DJs jako LTJ Bukem, Fabio, Nookie, D-bridge nebo Dillinja.

Mezi jeho oblíbené producenty patří: Logistics, Makoto, Commix, D-Bridge, SKC, Phace, High Contrast, Nookie, Noisia, Matrix, Drifter, Pacific, TeeBee, Tactile, Soul Proof a mnoho dalších.


Slater
http://tribalvision.cz/djsets/Dj_Slater_-_Frisky_radio_exclusive_mix.mp3

 
Další Warm-Up k Dance Awards už tento pátek Monotype a Nika77 společně na warm up party k DMA 2006

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z DMA warm-up párty v Abatonu od Myclicka
 

Fotoreporty

 
dan
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016