PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
09.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Orbith (djorbith.com), Airto (roxy), WEKI (Kim Pixa & Wega)
chillout - Next (thcz crew), Brady (thcz crew)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Rozhovor s Orbithem k páteční Electře v Roxy
 
 
Jak zatím trávíš letošní teplou zimu ? Chybí ti sníh ?

Jestli mi chybí sníh, to je slabé slovo, já sníh miluji, takže tato zima je pro mne totální pohroma, ale naštěstí se počasí umoudřilo a na horách napadlo aspoň trochu sněhu, takže příští týden konečně vyrážíme s celou rodinou na týden lyžovat...

Na co se v roce 2007 nejvíc těšíš ? 

Poslední dobou mám největší radost z toho, když se mi podaří udělat dobrý track a následně ho někde vydat. I když já se těším vlastně pořád z něčeho, takže se to nedá nějak specifikovat, teď v tuto chvíli se těším jak si příští týden zalyžuji, ale samozřejmě také pořád a neustále každý víkend na hraní...

Která z Elekter v Roxy se ti loni líbila nejvíc a proč ?

Určitě ta s Vitalicem, byla super a jsem moc rád, že se Elektra pomalu začíná vracet do starých kolejí.

Koho bys chtěl mít na Elektře jako hosta ? - :)

Těch lidí je tolik, že by se to tady nevydalo na jednu stránku, ale když vezmu opravdu ty nej, které bych chtěl na Elektru, tak určitě : Dominik Eulberg, Oliver Koletzki, Tiefschwarz, Booka Shade a Christopher Just LIVE. A ještě jednou zopakovat Miss Kittin, protože s ní byla úplně nejlepší Elektra v Roxy co kdy byla !

Jak v současnosti nejraději trávíš volný čas ?

Hmm, poslední dobou toho času moc nemám, ale když nějaký je, tak určitě s rodinou, nejlépe se odreaguji s dětmi když hrajeme Squash, Fotbal nebo si jdeme jen tak zaplavat.

Jak to teď žije v Brně ? Co bys doporučil všem přespolním … kam je dobré zajít na jídlo a kam večer zapařit ?

Abych se přiznal, tak znám lépe Prahu, než Brno (tím mám namysli pouze noční život).  Možná to je ostuda, ale já většinu času trávím doma s rodinou a večerní život v Brně takřka neznám. Jak jsem každý víkend někde pryč, tak jsem tak kulturně vyžitý, že nemám potřebu něco ještě vyhledávat přes týden. Ale určitě stojí za to jít do Flédy na nějaký koncert, nebo “halovku“ v Bobby :)

A kam ty chodíš rád v Praze ? 

No to už je lepší otázka :)) Určitě do jedné Pizzerie na Letné, kterou máme velice v oblibě, protože tam dělají skvělá jídla. A také lítat po obchodech a pořád něco kupovat, ale to jen když se mnou přijede moje žena :)

Z jakého vánočního dárku jsi měl tyto vánoce největší radost ? 

Nové auto.

Sleduješ politiku ? Jak hodnotíš současnou situaci u nás a ve světě ?

Politiku sleduji, ta naše mi silně připomíná nějakou komedii, opravdu nemám co dodat. Politikové se u nás chovají jako prasata, promiň, ale když premiér ukáže na někoho v parlamentu jen tak prostředník, tak tam nemá co dělat. No a ta světová.

Je až zarážející, že se v dnešní době najdou primitivní lidé, kteří zabíjí ve jménu víry v něco, co nikdy nikdo neviděl.

Představ si, že musíš opustit planetu zemi a sebou si můžeš vzít jen 1 desku… Která by to byla ?

Vitalic – Poney Ep (Gigolo records 69) Tato deska obsahuje celkem čtyři tracky a každý z nich si vždy rád poslechnu.


 
Elektra v Roxy již tento pátek

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016