PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Matrix (uk), Ghonzales (roxy), Akira (shadowbox), Yak (linz), Glyon (linz), Mc Adrenalin
chillout - Matoa (SHQ), Izm (cold up north, uk) feat. Mc Diamond (uk)
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
 
 
Profily DJs k páteční akci Bush s Matrixem
Páteční Bush bude kromě anglického producenta a dje Jamieho Quinna aka Matrixe (profil najdete zde) patřit také řadě domácích i zahraničních hostů.
 
Akira
Akira hraje drum and bass a breakbeat od roku 1998, rozjížděl scénu v západních Čechách a pomohl tak místnímu publiku k sebeurčení. Na své akce, které naplní vždy místní kluby, pozval snad všechny nejznámější české selektory a vychoval na nich spoustu začínajících DJs. Po hraních v klubu Rotes Berlin a výjezdech na menší mejdla padl do oka Shadowboxu, začal psát články a stal se důležitým členem teamu. Obkroužil celou Českou republiku, několikrát se podíval na Slovensko nebo do Rakouska.

Ghonzales
Dnes hraje více poloh drum'n'bassu než v době kdy s tímto stylem začínal (1997)– od lehkých atmosférických tracků, přes tvrdší d'n'b až po hardstep. Patří k uznávaným a vyhledávaným jungleovým DJs s osobitým stylem, schopným svým mixem pohotově reagovat na publikum.

Matoa
se nejčastěji stylově pohybuje mezi dubstepem a underground garage a platí za jednoho z průkopníků nového londýnského stylu dubstep v Čechách, je rovněž vítěz Dj Champu za rok 2003, a v jeho vynilbagu vždy najdete nejnovější pecky undergroundové garážové scény. Předtím než objevil „londýnské podsvětí“, se věnoval 5 let rychlejšímu drum and bassu. Během hraní klade důraz na variabilitu výběru desek a nekompromisní nával spletitých rytmů, nechybí scratching, v mixu mají prostor i experimentální prvky.

MC Adrenalin
Začínal už v devadesátých letech jako DJ Pintlich, později gramofony vyměnil za mikrofon a udělal dobře. Nikdy se neomezoval pouze na jeden styl zpěvu, naopak se snažil rozvinout svůj hlas do co nejširšího spektra tónů i zvuků, využívá prvky hip-hopu, jazzu, ale i soulové muziky, nebojí se experimentovat se svým hlasem. Dnes ho znáte jako zpěváka skupiny Unity, jako Mc pravidlně spolupracuje s Katchou, Bolondem, Ghonzalesem.

DJ IZM & MC Diamond
It`s just about bass. Sehraná srdcervoucí dvojka z Manchesteru, která se na čas usadila v Praze, budoucí miláčci českého publika a vřelý support české dubstepové scény. Originální, rychlá a přesná rytmika rapu, vtipný freestyle, pulzující tanec o berličkách a nekonečný vánoční úsměv. To jsou nástroje sympatického černouška Diamonda, který střílí šípy do srdce.

Yak & Glyon
Pochází z rakouského Linze, kde také dosud provozoval svoji činnost. Glyon je u našich jižních sousedů považován za jednoho z průkopníků tamního dnb, je oblíben díky přesným mixům, skvělé selekci desek a pestrosti setů. Jeho význam pro scénu je navíc v tom, že více než 7 let provozuje Seriouz Seriez Kru, která uspořádala nepřeberné množství akcí, namátkou: Ed Rush, Zinc, LTJ Bukem, Tali, Cause 4 Concern, Lee, Cyantific, BSE, Teebee, Concord Dawn, Shabba, Moose a další.

Glyon se pomalu začíná prosazovat i na mezinárodním poli, sety odehrál například v Itálii, Švýcarsku, Čechách či Slovinsku. V jeho bagu najdete pouze ty nejčerstvější tituly, včetně dubplatů. Na Bush dorazí se svým djským kamarádem – djem Yakem.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016