PARTYINFO

 

LOLLYPOP 5.VÝROČÍ !!!

Datum konání:
09.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Lumiere, Vilém, Renda, Deelay (sage club, berlin)
Popis:
start 22:00, kluci do 23:00 zdarma
 
 
Lollylop oslaví o víkendu páté narozeniny
Rozjetý gay friendly večer s názvem Lollypop patří dnes k tomu nejlepšímu, co Radost FX nabízí. Rezidentní dvojice Lumiere a Vilém si pro nás už pět let pravidelně připravují osvěžující mejdany se zajímavými hosty a nejinak tomu bude tento pátek. Hostitele doplní za gramofony DJ Deelay z Berlína a na programu je i přehlídka pod taktovkou Josefa Čechoty.
 
Dress code: Black & White

Je to neuvěřitelné, jak ten čas letí. Pamatuji si to jako kdyby to bylo minulý týden, kdy jsem seděl s Vilémem u jednoho stolu v Radosti FX a splétali jsme plány na jeho a Lumierův residentní gay friendly večer. Nikdo nám tehdy moc nevěřil a hle, Lollypopu bude v pátek 5 let a hned po Soultrainu je to nejdéle fungující večer v Radosti FX. Za těch pár let si tahle noc prošla vším možným.

Přes počáteční nadšení, až po menší stagnaci, aby se opět vrátila na výsluní, kam v šedi českého klubbingu bezesporu patří. Tenhle večer je díky dvojici jeho residentů a party lidí kolem nich naprosto upřímnou a spontánní záležitostí. Na nic si nehraje a je to na něm také znát. Kdo zažil atmosféru Lollypopu, dá mi zcela jistě za pravdu.

Za poslední rok nabral Lollypop na obrátkách také díky osobě předního českého módního návrháře Josefa Čechoty. Josef je tím správným elementem a Lollypopu vtiskává osobitou tvář, která je pro tento večer velmi důležitá. Přejme jim tedy, ať jim to spolu vydrží alespoň dalších 5 let a na tom 10.výročí nashledanou.

Na co se můžeme těšit na narozeninách? Především na hudbu, o kterou se postarají nám dobře známí Lumiere, Vilém a Renda, jako host vystoupí dj Deelay z Berlína. Těšte se na tanečníky, show a samozřejmě nebude chybět přehlídka pod taktovkou Josefa Čechoty. Vybrané modely z jeho Stage shopu si budete moci zakoupit přímo na akci za specielní ceny.

Šokující přehlídka si tentokrát jako téma vybrala gay & lesbickou svatbu. Na videoprojekcích si společně projdeme 5 let party: Jediný, kdo tentokrát nevystoupí je Lady Crystal, kterou pracovní povinnosti odnesly mimo naše území, nicméně ji stejně skvělá Donatella.

Takže. Vše nej Lollypopíku.

specials:
MC Malá Rainbow Fairy
Fashion Show by Stage (Gay & Lesbian Wedding)
Stage Shop – se super cenami
Donatella jako Raupall
Video – 5 let Lollypopu


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016