PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Maurizio Cascella (sardegna, it), Max Correnti (sardegna, it)
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Páteční Plastique v Radosti přivítá italské hosty
Italové Max Corentti a Maurizio Cascella budou headlinery dalšího dílu oblíbené klubovky Plastique v Radosti FX.
 
Milí Plastique fans. Nadešel únor, blíží se jeho třetí pátek, který je, až nápadně blízko datu spojeného se jménem Svatého Valentýna a tak doufáme, že bude i Plastique nabitá trochou té lásky a vášně. A protože za největší svůdníky a milovníky bývají obecně považováni Italové, dva takové jsme si rovnou pozvali.

Nepozvali jsme je náhodou, máme je už vyzkoušené a to z doby, kdy byl Plastique ještě v plenkách a to konkrétně z října roku 2005. Tenkrát  Plastique vévodila špagetová performance s trochou italo disca. Za ten rok nám zvuk trochu přiostřil, ale i tak si rádi tuhle éru připomeneme.

Oba hosté toho mají již poměrně hodně za sebou. Max Corentti hraje již od začátku 80.let, v současné době je majitelem a residentem oblíbeného místa The Blues Café v Porto Cervo na Sardínii, podniku, který je oblíbený mezi celebritami a tak není překvapením narazit zde třeba do Alberta Tomby nebo partičky italských fotbalových mistrů světa.

Společně s Maurizio Cascellou, který je majitelem labelu Electronica Romana mají svůj residenční večer v jednom z nejkrásnějších klubů světa Rituál, který se nachází v jeskyni na útesech, nedaleko Porto Cervo.

Na trochu toho Valentýnského slunce s chutí slané mořské vody si tedy můžete vyrazit již tento pátek.
Plastique čeká !

Next Plastique:  pá  16/3/2007  Headman!!!!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016