PARTYINFO

 

SOLID STEEL SESSION

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Dj Food aka Strictly Kev (ninja tune, uk), Bonobo (ninja tune, uk), Ghonzales (beatcase), Tuco (beatcase)
 
 
Únorový Solid Steel s Bonobem a DJem Foodem
 
 
Residentní večer SOLID STEEL slavného britského labelu Ninja Tune je opět zde! Tentokrát jsme pro vás vybrali to nejlepší s čím jste se u nás během minulého roku mohli na této noci setkat. Nadšené publikum a plný klub. To byly nezapomenutelné akce s DJem Foodem a pak ta na sklonku minulého roku, kdy dorazil těsně před vydáním svého alba i Bonobo.

Řekli jsme si, že by nebylo od věci dovézt vám tyto dva oblíbence na jeden večer, kdy si to budou moci rozdat mezi sebou. Opravdoví ninja bojovníci se tak proti sobě postaví na večeru, který jsme si dovolili označit jako „special edition“, protože se bude jednat o vskutku výjimečnou záležitost, hodnou všech hudebních fajnšmekrů.

Společně s Ninjami se představí i dvojice místních Solid Steel residentů Tuco a Ghonzales.

DJ FOOD aka STRICTLY KEV
Strictly Kev se dal do kupy s partou vinylových Ninjů počátkem 90. let, rychle se stal jednou z hlavních postav, pravidelně Djoval v seskupeních DJ Food a Coldcut a produkčně se podílel, především s parťákem PC, na mnoha legendárních releasech labelu Ninja Tune. Připomeňme slavnou albovou sérii "Jazz Breaks", koncepčněji laděné "A Recipe For Disaster", nebo z nedávné doby desku "Kaleidoscope".

V současné době Strictly Kev pracuje na dalším studiovém albu projektu DJ Food. Při poslechu jeho party setů můžeme očekávat eklektický mix hip hopu, jazzu, funku, popu, soulu, nebo taneční hudby, výčet je ovšem mnohem širší.

DJ BONOBO
BONOBO vlastním jménem Simon Green, který pod hlavičkou již zmíněného kultovního labelu působí od roku 2001 a vedle starších remixů od Ninjovského guru Amon Tobin z jeho alba EP Scuba,debutového alba Animal Magic (Tru Troughts recording) a kultovního singlu TERRAPIN z kompilace When Shapes Join Together o sobě dává vědět vydáním dalším mistrně namíchaným kouskem Dial M For Monkey, které je jak je u tohoto mistra zvykem prodchnuto spoustou nápadů,neotřelých postupů a vlastních nahrávek akustických nástrojů, aby se jak sám říká vyhnul duplikování již jednou vytvořeného.

Dalšími alby a singly v pořadí jsou širokou veřejností a kritiky uznávané One Offo, Remixes & B-sides,Kota,Pick Up, Flutter, Live Sessions EP, Nightlite / If You Stayed Over a Days to come.

Svoji hudbu Simon prezentuje od roku 2004 také za pomoci několika instrumentalistů tvořících Bonobo band. V této formě zatím nevystoupil mnohokrát, ale každý koncert byl recenzenty opěvovanou událostí a údajně jedinečným zážitkem.

V současné době je Simon také velmi zdatným DJem. Jeho sety jsou eklektickou směsí mnoha stylů z různých míst a doby provázených vlastní tvorbou a vynikajícím mixováním, jak se tomu budete moci na vlastní uši přesvědčit

Předprodej vstupenek na www.ticketstream.cz a v kanceláři klubu Radost FX. Info www.radostfx.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
ntp
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016