PARTYINFO

 

UNDERGROUNDIY

Datum konání:
24.02.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Radio (bukanyr.cz), Diome (vivacity)

 
 
Únorové Undergroundiy na House boatu U Bukanýra
 
 
Poslední sobotu nejkratšího měsíce v roce se bude na House boatu U Bukanýra konat již zajetá akce UNDERGROUNDIY a vy byste na ní rozhodně neměli chybět! Ptáte se proč? Těch důvodů pár je... Po více než půl roce se konečně ze slunné Kostariky vrací sám zakladatel této noci – DJ Radio a asi uznáte, že bychom rozhodně tohoto plavovlasého chlapce měli přivítat s pořádnou pompou!

Milovníci houseových rytmů jistě ocení fakt, že tahle noc bude opravdu pestrá a v průběhu večera tu dojde snad na úplně všechny škatulky, co jich jen tento rovný styl má. Prolistujeme aktuální katalogy hudebních vydavatelství po celém světě, zavzpomínáme ovšem i na placky, na něž si prach ještě stále netroufá usednout...

DJ Face, druhý z residentů této noci, se představí jak v samostatném setu, tak i v ping-pongovém klání, přičemž na druhé straně stolu bude plzeňský DJ Diome. Chcete si vsadit a zajímají vás jejich kurzy? Raději šetřete penízky a sázky neuzavírejte – oba pánové se totiž už dopředu domluvili, že si budou spíše nahrávat a vy byste tak zbytečně přišli o všechno!

Bohatě zásobený bar bude i tuto sobotu samozřejmostí a oba barmani vám splní i vaše nejtajnější přání! První černý kotouč se roztočí úderem deváté, ten poslední se zastaví až někdy k ránu a vy byste to měli minimálně zkontrolovat. Už teď se na vás těšíme!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016