PARTYINFO

 

CZECH DANCE

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Matthew, Finidi, MeryEn, Men, Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Daun
Popis:
vstup zdarma
 
 
Czech Dance oslaví první narozeniny v CZ Beatu
Djské uskupení Czech Dance se chystá oslavit první rok existence v nově přestěhovaném klubu CZ Beat na pražském Žižkově. Už tento pátek tak máte možnost zdarma slyšet setavu Matthew, Finidi, MeryEn, mEN, Daun a Carrione.
 
Název Czech Dance se na plakátech začal objevovat zhruba před rokem jako nástupce agentury syphon-zyphon. Zkraje se aktivity této agentury soustředili okolo Kosteleckého klubu Mystery, pražského klubu Styx a rovněž pražského hudebního baru O2. Nově vzniklá agentura však s počátkem nového roku nezměnila jen název, ale rozšířila i svou základnu, což vyústilo nejen k intenzivnější spolupráci se svými domácími kluby, ale i v navázání spolupráce s novými.

Noci Czech Dance jste tak v uplynulém roce mohli zcela nově prožít i v pražských klubech Vertigo, Nebe či CZ Beat a v dohledné době přibude i další pražský klub Bordo. Ovšem aktivity agentury se zdaleka nesoustředili jen na území Prahy. Navázána byla např. spolupráce s Turnovským MC Scorpion a nocí Extravaganza Night či libereckým klubem Liquid. Rovněž nesmíme opomenout letní hostování v oblíbeném Free D Baru v Mlékojedech u Neratovic.

Jak je vidno, tak první rok agentury Czech Dance byl úspěšný, což je rozhodně dostatečným důvodem k oslavě, kterou rozhodně nechceme prožít jen v úzkém kruhu nejbližších, proto i pro vás připravujeme oslavu našich prvních narozenin.

Slavit se bude 16.2.2007 ve zcela novém prostředí klubu CZ Beat, který nyní sídlí na adrese Štítného 14/402, Praha 3 v prostorách staroegyptské restaurace Anubis, jež se v nedávné době rozšířila o nově vzniklý klub. Nutno podotknout, že nové prostory klubu CZ Beat opravdu vyzařují zcela specifickou energií starého Egypta, která pozitivně poznamená i naši narozeninovou párty.

Hudební nabídka narozeninového večera bude opět velmi pestrá za účasti celkem sedmi členů agentury Czech Dance. Hudebně se budeme po celou noc vlnit ve vlnách pro nás tolik oblíbeného trance a progressive. Kdo se tedy v pátek 16.2.2007 v nových prostorách klubu CZ Beat objeví za gramofony?

Během večera se gramofonů ujmou celkem dvě djské dvojice Matthew & Finidi a MeryEn & mEN, které svými sety doplní djs Carrione aka Diesel Phunk, Nifty a v neposlední řadě i charismatický Daun.

O potěšení vašich očí se postará tanečnice Micha a Monika.

Přijďte i vy opít Anubise! Vstup na narozeninovou párty je zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016