PARTYINFO

 

TECHNO BEATY

Datum konání:
17.02.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Chud (duality), Šmuk (duality), Čuřil (nbu), Elektrabel, Deepdance (techno.cz)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní techno klubovka v CZ Beatu
 
 
Techno Beaty je pravidelná noc zakladatelů agentury Duality Promotion DJ Šmuka a DJ Chuda. Jedná se o noc, plnou melodického techna v podání kvalitních DJs z celé republiky.

Od měsíce února bude tuto pravidelnou klubovku hostit klub CZ Beat, který se po svém uzavření nachází v nových prostorách, a to ve sklepní části restaurace Anubis (www.anubis-restaurant.cz), na adrese Štítného 14, Praha 3.

Pro tento, třetí díl přijal pozvání DJ a producent, nebo spíše live projekt  Nemá cenu psát dlouhou slohovou práci o tomto producentovi, pro ty, co ho neznají, stačí zmínit např. spolupráci s labelem Axis, jehož majitelem není nikdo jiný, než Heft Mills.

Vzhledem k tomu, že jsme zmiňovali noc, plnou kvalitní, klubové techno muziky, doplní Elektrabela pánové DJ Deepdance z bookingu Techno.cz, rezidenti akce DJ Chud a DJ Šmuk a celou akci uzavře DJ Čuřil, který se na této akci také neobjeví poprvé.

Takže, pokud nemáte na sobotu 17.2. žádné plány, máte rádi klubové, taneční techno, bude nám potěšením uvítat vás v klubu CZ Beat! Jako vždy, i tentokrát se můžete, krom kvalitní muziky, těšit na příjemné ceny na baru, zahrát si fotbálek, nebo šipky.

Těšíme se na vás!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016