PARTYINFO

 

DECADANCE

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Shandi, Miguel S
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Decadance v pražském CZ Beatu
 
 
V pátek 23. února 2007 se uskuteční v nových prostorách klubu CZ Beat párty s názvem DecaDance. Akce bude především ve znamení funky housové muziky. Večerem vás budou provázet zkušení DJs Shandi a Miguel S ze spolku Electrondjs. Tuto dvojici jsme letos mohli opět vidět na letních festivalech Rock For People, Sázava Fest, ale především na legendárním tanečním festivalu Summer of Love! Dále pak jejich djské sety zazněly v klubech jako je Roxy, Mecca, Duplex a ve mnohých dalších nejen v české republice. Oba dva se v současnosti věnují především vlastní tvorbě a to jak zvukové, tak obrazové!

CZ beat je po kompletní rekonstrukci, technicky je na prvotřídní úrovni. Pro ty, co hledají klidnější místa v klubu, je určena i místnost, kde najdou fotbálek a šipky. Kdo si potrpí na kvalitní funky house,neměl by tento večer v klubu CZ Beat vynechat a vychutnat si podání tohoto stylu od velice zkušených djs. Tak neváhejte a přijďte zapařit! Tahle párty Vás zcela jistě nabije 100 % pozitivní energií... Připomínáme, že se klub nachází ve sklepních prostorách restaurace Anubis.
 
Shandi
Dj-ingu (z gramofonů) se věnuji od roku 1998. Hraji ledacos - zejména melodický inteligentní house, deep house, tech house, ale i 2step, breakbeat... Líbí se mi kombinování různých stylů. Rád si kupuji desky při cestách po světě - kromě Prahy mám desky z Paříže, Rouanu, Washingtonu D.C. atd. Zpočátku jsem hrál sám, později se zpěvačkou Evitou z ProFunkUnit, následně i s dalšími zpěvačkami.

Krom djingu dělám muziku na počítači, hraji na piáno, kytaru a zpívám.

Kde jsem hrál: Summer of Love 2006, SázavaFest 2005, Rock for People 2005 a 2006, XT3, Guru club, Abaton, Houseboat U Bukanýra, Rock Café, CZ Beat, Crash, C19, Music Club 77, Sedm Vlků atd.

Co chystám: Chtěl bych dát dohromady liveact kombinující dj-ing, zpěv, bonga a beatbox. Vidím budoucnost v kombinování živé muziky a elektroniky, kdy se bere to lepší z obojího. Při djingu hraji pro lidi a podle lidí, ale ne věci, které mohou slyšet všude jinde.


Miguel S.
Zkušený housový DJ Miguel S patří k zakladatelům mělnického sdružení Electron DJs. Miguel S prošel djskou školou LIVC a má velké zkušenosti s hraním po všemožných klubech po celé České republice.

Zahrál si po boku takových Djs, jako jsou Neo, Vilém, Craig Hampson, Maxx, Béla EN, atd. K jeho velkým úspěchům patří 2.místo v Djské soutěži LIVC/Bassline Cup v klubu Industry.

Místa, kde hrál: Summer Of Love 2005, Mecca, L´enfer Rouge, U Club (Bratislava), Free D Bar, Industry (LIVC/Bassline Cup-2.místo), Duplex, Studio 54, Naif, Klub Pionýr (Litvínov) atd.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016