PARTYINFO

 

BALANCE

Datum konání:
02.02.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Marthen, Ender, Typhone, Luis
 
 
Balance - nová noc v brněnském Perpetuu
 
 
Přijďte s námi v pátek 2.2.2007 přivítat novou rezidentní noc djů Marthena a Endera. Hudba by se měla pohybovat na hranici jemného elektra, tanečního progressivu a na své si přijdou i vyznavači hausíku či breakbeatu. Zkrátka a dobře Balance nemá být monotónním představením jednoho tanečního směru a jejím úkolem bude jednou za dva měsíce přinést čerstvý pohled do světa clubbingu a jeho rozmanitých zákoutí.

K prvnímu dílu si zkušení veteráni brněnské scény přizvali nadějného dj Typhona, který vyniká především rozmanitě živým podáním progressive houseu a jeho sety jsou zárukou energické jízdy okořeněné hrstmi emocí. Druhým hostem je velmi zkušený dj Luis, jehož precizní a zamyšlené sety nenechají v klidu nikoho, kdo se rád nechává unést inteligentním a precizním podáním taneční hudby.

To znamená, že o zábavu bude postaráno více než dobře a nám nezbývá než dodat, že prvních patnáct návštěvníků od nás dostane jako malou pozornost aktuální set jednoho z vystupujících djů. Budeme se tedy těšit na setkání s vámi!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016