PARTYINFO

 

NUBREAKZ

Datum konání:
03.02.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Marcco, Mystique (redrum crew), Yak, Kotlyk
Popis:
start 21:00, vstup 30 czk
 
 
DJ Mystique vystoupí na únorovém vydání Nubreakz
 
 
Po lednovém odpočinku startujeme v sobotu 3.2. letos první díl noci Nubreakz, která bude dál pokračovat každou první sobotu v měsíci, aby dokončila už třetí rok trvání. V přehlídce českého pohledu na tento styl elektronické hudby jste doposud mohli v Perpetuu slyšet Djs školy pražské za niž jmenujme: Kaplik, Saku, Philip TBC,  dále Djs školy legendární Tchendos DJs a Voita, ostravské Lauteka s Kmínem, valašské v podáni mistra Valoa a i té nové londýnské: J-Bass, Born Idle rec./UK.

A co breakbrnobeat? Valí! Po X.morphovi dorazí další  dramový tepec z party redrum DJ Mystique, aby se vytasil s jeho top fošnama co nakoupil převážně v Know how records, v centrále nuskool breaků v UK. Jak s úsměvem říká, " Breakbeat je zpomalenej d'n'b", aby ihned dodal, "a líbí se mi v mixu s kytarama a vokálama." Návštěva ostrovního království v něm zanechala určitě dojem a my se můžeme těšit na řádnou anglickou náladu a wicked groove.

Nemáte-li kytary moc v lásce, nebojte, elektro funky breakers DJs Marcco, Yak a Kotlyk Vás nenechají stát. Line up těžko odhadovat. Jisté je, že začátek je v 21.00. Host hraje někdy po půlnoci. See yo.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016