PARTYINFO

 

EUPHONIC

Datum konání:
09.02.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Cubik (roxy), Simon Sayz, William Rush (usa), Marcco-Imp, Carlos
Popis:
vstup 30 czk
 
 
DJ Cubik headlinerem únorové klubovky Euphonic
 
 
EUPHONIC je nová progressive a trance párty v klubu Perpetuum, která by měla být slušivým doplňkem už zavedené Trancextasy. Složení DJs bude na rozdíl od zmiňované Trancextasy více různorodé, aby si na své přišli příznivci rozdílných pojetí těchto dnes stále více populárních stylů. EUPHONIC můžete očekávat v pátek na začátku měsíce na rozdíl od Trancextasy, která proběhne vždy v sobotu ke konci měsíce.

Na první EUPHONIC párty jako hlavní host vystoupil DJ Roman Rai, který atmosféru vygradoval až k téměř k nebeským výšinám a potvrdil pověst citlivého a zkušeného DJe. Na únorovém pokračování se na Raiovo doporučení představí další zástupce Roxy bookingu – DJ Cubik. Cubik má po více než deseti letech hraní zkušeností na rozdávání, dokáže skvěle zahrát vše od house přes electro až k breakbeatu a pro své vystoupení na EUPHONIC si připravuje speciální progressive electro set.

Dalším lákadlem je DJ Simon Sayz. Simon zbírá cenné zkušenosti od roku 2000, kdy začal hrát v olomouckém, dnes již legendárním klubu Barumba a posléze se stal členem Lunar bookingu. V poslední době jsme ho mohli slyšet například na prvním dílu kontroverzní halovky Cybertronic.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016