PARTYINFO

 

KOPR WARM-UP

Datum konání:
10.02.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Javas, Mejla (kopr, housefruit collective), Jiřan (kopr, housefruit collective)
 
 
Kopr Warm-Up v brněnském Perpetuu
 
 
Zimní období je sice stále ještě v plném proudu, ale příznivci letních open air festivalů se už nemůžou dočkat až znovu rozbalí svůj sound systém pod širým nebem a spustí nonstop beat.

Abychom si to čekání na léto trochu okořenili, rozhodli jsme se uspořádat takovou menší oslavu 10.2. v klubu Perpetuum s odkazem na velmi populární mejdan KOPR, který se koná vždy pravidelně v letních měsících v překrásné lokalitě Vysočiny kousek od Telče.

Historie Kopru se datuje od roku 2002, kdy poprvé partička house music nadšenců uspořádala na soukromém pozemku v obci Řídelov luxusní free open air fest pro hrstku kamarádů a spřízněných djs. Následně se brzy v dalších letech začali sjíždět na pravidelné free festy mnozí příznivci a protagonisté underground house music nejen z ČR, ale i ze zahraničí, především z Anglie.

Nezapomenutelnou atmosféru jedinečných mejdanů pod hvězdnou oblohou obstarávají pravidelně rezidenti akce Mejla, Jiřan, Vik, Nikky, Patrik a spol, za vydatné podpory sound systému Rugkutta (Lincoln UK), nebo Quadrant sound systému (Praha CZ, Nottingham UK), včetně mnoha dj hostů z Brna i Prahy.

Kdo má rád pohodovou atmosféru a dává přednost bližší verbální komunikaci s okolím v přátelském prostředí vstřícných jedinců, ten je srdečně zván na večírek KOPR Warm - Up v sobotu 10.2. 2007 do klubu Perpetuum ! Tam Vás uvítá KOPR sestava Javas, Jiřan, Mejla se svými vychytanými house, jackin a electro kousky, které stejně dobře fungují na open airu i v příjemném klubíku.

Na webových stránkách Kopru naleznete několik tematických DJ mixů a úžasné fotky z předešlých ročníků tohoto mejdanu.

více info:
http://perpetuum.cz/news/
http://www.kopr.info/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016