PARTYINFO

 

HI-FI

Datum konání:
22.02.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Michal Poliak aka BB Mike, Jerry, Hydrophonic, Marco O, Marcco-Imp
 
 
Jerry & Hydrophonic každý čtvrtek v klubu Perpetuum
 
 
Pravidelné čtvrteční mejdany v klubu Perpetuum se vrací ke klasickému názvu z dob svých úplných počátků, aneb HI-FI vstává z popela Techmagik night!.. ;)

Kromě názvu a grafické prezentace se však nic podstatného nemění, Jerry a Hydrophonic si i nadále budou zvát klubové legendy, stejně jako aktuální oblíbené DJs od nás i ze zahraničí, aby to potom společně za gramofony roztočili do nejvyšších možných obrátek!

V lednu si natěšení klubeři vychutnali hudební lahůdku v podání chorvatské hvězdy DJe Ogiho, v nejlepším světle se předvedl lucemburský Dr.Gonzo. A samozřejmě i v únoru se mají příznivci energické klubové muziky na co těšit! Po několika dlouhých letech čekání se v Perpetuu opět dočkáme vystoupení DJe Orbitha, zahraje i jeho studiový spolupracovník Michal Poliak aka BB Mike a ze Slovenska dorazí mezinárodně ostřílený a uznávaný DJ, producent a majitel labelu Dole Gate, DJ Boss.

Ani jednoho z hostů snad netřeba nijak zvlášť představovat, přijďte si je užít naživo v klubu Perpetuum, dobře se pobavit a svou osobní účastí podpořit neopakovatelnou atmosféru těchto čtvrtečních večírků!.. ;)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016